Ловецът на мигранти Динко Вълев от Ямбол стана баща за първи път. На 11 януари, в 7 ч. сутринта, в старозагорската болница на бял свят се появи неговата "кралица" Виктория. Малката Вики тежи около 3600 грама и е висока 55 сантиметра, разказа за радостната новина пред Флагман.бг гордият баща.

Снимка: Флагман.бг

Бебето е кръстено на цялата фамилия, тъй като половинката на ямболията се казва Весела, а майка му и баща му са Веска и Вълю.

"Пожелава тази радост на всички. Много съм щастлив. Хващате ме в болницата, още чакам, но чак след 3-4 дена ще изпишат любимата ми и бебето", каза още Динко.

Той отбеляза, че довечера в Ямбол ще се празнува появата на дъщеричката му, а събитието ще бъде като национален празник - с музика и пищна софра.

Ямболията сподели, че с 21-годишната моделка Весела умишлено са криели от медиите връзката си заради черни очи. Заедно са почти 2 години, но за Динко тя вече е жената на живота му, защото му е доказала колко много го обича и държи на него, зарязвайки модния елит и отдавайки се на майчинството.

Той добави още, че се е погрижил да осигури максимално много удобства за бебето си и русокосата моделка. Младата двойка ще се настанят в чисто нова къща в Ямбол, където ще се радват на семеен уют и малката Виктория Господинова Вълева.