Двете талантливи актриси Луиза Григорова-Макариев и Весела Бабинова се прибраха вкъщи с бебетата си.

На 27 септември Луиза роди син, когото кръстиха Бран, а Весела - дъщеря, на която дадоха името Йоана.

Двете актриси, които са дългогодишни приятелки, а Весела е и кума на Луиза, избрали и един и същи лекар, в чиито ръце рожбите им да поемат първата си глътка въздух. Актрисите родиха в МБАЛ "Света София" и акушер-гинеколога д-р Светлана Лекова.

Луиза Григорова и д-р Светлана Лекова

Снимка: МБАЛ "Света София"

"Двете майки и техните новородени бебета се чувстват много добре и днес се прибират в домовете си", съобщават от медицинското заведение на сайта си.

Весела Бабинова и д-р Светлана Лекова

Снимка: МБАЛ "Света София"

Няколко дни преди раждането Луиза и Весела заснеха специална фотосесия, за да запечатат на лента този важен период от живота си - първата бременност.

Вижте тази публикация в Instagram.

Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам - във всичко! Както се вижда на снимката - и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете най-добрата си приятелка и си пожелайте нещо заедно И от името на двете ни - БЛАГОДАРИМ ТИ, @simonahalacheva , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така - с усещане за жени!

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

Луиза е омъжена за режисьора Мартин Макариев.

Снимка: Официален профил в Instagram

Половинката на Весела Бабинова е актьорът Владимир Зомбори.