Казват, че дори и в най-трудните времена човек е способен да открие радост... И това е самата истина, намерила израз в множеството поговорки за баланса в живота - от слънцето, изгряващо дори и след най-тежката буря, до вратата, която неочаквано се отваря, след като друга току-що се е затворила. Равновесието е неизменна част от съществуването - така е било, така ще бъде и занапред.

Вижте кадъра >>

Преди часове Луиза Григорова сподели с последователите си в социалната мрежа новината, която, въпреки настоящата тежка ситуация, донесе щастие на двамата със съпруга ѝ. Актрисата разкри, че е бременна с първото си дете. Хубавата вест тя сподели в личната си Инстаграм страница, където качи снимка от видеозон, разкриваща бебето, което носи в утробата си.

"Туй то... Чакаме си новата версия", гласи посланието на кадъра, върху който пише още "Макариев 2.0", а звездата от "Диви и щастливи" и режисьорът оформят сърце върху изображението с ръцете си.

Публикацията ѝ причини истинска буря от коментари, в която се включиха редица нейни колежки.

"Еее, колко стисках (палци) да не кажа. Само един път издъних положението. Обичам ви!", написа Яна Маринова, която си партнира с Григорова в общо три продукции както на големия, така и на малкия екран.

"Добре дошла в клуба!", приветства я Койна Русева, на което Луиза шеговито отговори с "Докато те догоня - има още време".

"Още едно чудо на природата", гласят думите на Диляна Попова, която дори се обзаложи, че детето ще бъде момче, но съпругата на Макариев отказа да издаде пола.

Само два часа след обявяването на вестта в Инстаграм, колежката ѝ от "Откраднат живот" - Дария Симеонова, предаде информацията и на своите почитатели.

"Сезоните се менят от зима до лято без преход. Изолирани сме от не знам колко дни, който иска и му пука де. Качваме килограми от застой и козунаци. Преоткриваме близките и себе си... И все пак някои неща не можеш да ги подминеш... Какво по-хубаво от цъфнала магнолия и това, че ще ставам "леля"! Луиза Григорова, Мартин Макариев, само любов за вас!", написа тя в своята официална Фейсбук страница.

Луиза и Мартин се запознават на снимките на видео клипа към песента на Миро "Август е септември", но минават 2 години преди да се влюбят един в друг. Когато се срещат отново на снимачната площадка на сериал, на който Макариев режисира няколко епизода, Григорова осъзнава, че това е подходящият мъж за нея. Двамата сключиха брак през лятото на 2017 г., а церемонията се състоя в курортното морско селище Лозенец. Датата на сватбата до последно се пазеше в тайна, като на нея присъстваха единствено най-близките им. За специалния ден Луиза носеше красива бяла рокля с дантела, която бе съчетала с... кубинки.