Актрисата Луиза Григорова се е захванала с нелеката задача да изчисти и дезинфекцира всичко в дома си преди появата на бебето, което очаква.

В своя Инстаграм профил Луиза е споделила снимки, на които, снабдена с кофа и парцал, гумени ръкавици и препарат, прави всичко възможно да изтърка и лъсне всичко вкъщи. Това е мания, която обхваща много от жените, докато са бременни и които искат да свършат тази важна работа преди последните месеци на бременността, когато движенията стават все по-трудни и усилието да чистиш ти се струва все по-голямо.

А коремчето на актрисата определено вече е доста пораснало. Това става ясно от други нейни фотоси в социалната мрежа. На част от тях Луиза позира по бански бански, но има и кадър, на който е гола от кръста нагоре и е прикрила гърдите си с ръка. Черно-бялата фотография разкрива бременността ѝ в цялата ѝ прелест.

Вижте кадъра >>

През април тази година Григорова оповести новината, че със съпруга ѝ Мартин Макариев очакват бебе. А през юни двамата отбелязаха третата годишнина от сватбата си и Луиза отпразнува своя 30-ти рожден ден.

 

Снимка: Официален профил в Instagram

Поводите за празник за нея сякаш валят един след друг, а след няколко месеца се очаква и едно от най-важните събития в живота ѝ - раждането на първото ѝ дете. Актрисата бе разкрила по-рано, че то ще бъде момче. Той ще е втори син за съпруга на Луиза - Мартин Макариев, който има по-голямо дете от първия си брак.