Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, прекара една незабравима лятна ваканция в Брегансон.

Вижте снимки от ваканцията >>

Обитателката на Елисейския дворец замина за курорта, в който се намира президентската резиденция и се наслади на хубаво време, колоездене, плаж и водни приключения. Тя показа стегнатите си крака в различни лежерни дрехи - от съвсем къси шорти за каране на колело, през къси туники до цели бански, с които се отдаваше на разходки с джет в морето.

Тя бе заснета от папараци с внуците си, както и с 34-годишната си дъщеря Тифен. В резиденцията има достатъчно място за всички, за да могат да прекарат малко време заедно. Въпреки че дворецът се намира на брега на Средиземно море, Еманюел Макрон изгради басейн в двора. Стъпка, която никой от предшествениците му не е предприемал. Според "Билд" цената му била 34 000 евро, което въобще не се харесало на данъкоплатците.

65-годишната Брижит Макрон е първа съпруга за 40-годишния френски президент, а за нея това е втори брак. Тя се развежда с първия си съпруг през 2006, от когото са и трите ѝ деца, а през 2007 г. се омъжва за бившия си ученик Еманюел. Връзката им датира от ученическите му години. Родителите му го изпращат от родния Амиен в Париж, за да го разделят с учителката, но те не прекъсват отношенията си и няколко години по-късно се събират.