Всяко дете има любимо свое занимание, с което запълва свободното си време у дома. Някои обичат да си играят с колекцията си от играчки, други предпочитат да рисуват, трети - гледат телевизия... Вариантите са наистина много. Но какво би било развлечението на малките принцове и принцеси?

Отговор на този въпрос даде Кейт Мидълтън. В понеделнишката вечер херцозите на Кеймбридж посетиха ежегодното благотворително шоу Royal Variety Performance, което набира средства за стотици артисти в Англия, изпаднали в затруднено положение и се нуждаят от помощ. След представлението, те разговаряха с актьорите, танцьорите и певците, качили се на сцената, сред които имаше и деца.

Вижте снимки >>

Кейт дори подари букет с цветя на 14-годишната Нуала Пебърли и 9-годишния Фред Уилкокс, които участват в "Мери Попинз". Очарована от тях, Мидълтън проведе разговор с младите таланти.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

я каза, че децата ѝ обичат да правят малки постановки у дома и най-вече Шарлот. Не мога да опиша вълнението си от срещата с Кейт и Уилям", сподели Наула пред сп. "People".

Но това не бяха единствените деца, с които херцозите говориха. Те отделиха време и за да разменят няколко думи с 6-годишната акробатка Аурелия, която е част от групата "Zurcaroh". На нея Кейт разкри, че Джордж и Шарлот се увличат и по акробатиката, като най-често обичат да правят цигански колела и стойки на ръце.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Ще бъде истинска чест за мен, ако някой ден играя пред тях", каза Аурелия.

Предвид увлечението си по актьорската игра, наследниците на аристократите са истински късметлии, защото в кралското семейство вече има човек, който се е изявявал пред камера. Някой ден Меган може да им даде ценни съвети за актьорството, ако то продължи да бъде тяхна страст.