Романтична любов пламна между двама от най-симпатичните участници в "Survivor". Фитнес треньорът Ванко вече не може да скрие силното си привличане към очарователната Ганка, която е IT специалист. Въпреки че изглежда крехка, тя е изключително напориста и амбицирана да стигне напред в играта.

Първите искри между нея и Ванко прехвърчаха на рождения ден на фитнес треньора, който той отпразнува с песни и бутилка ром на Филипините. Мускулестият участник се впусна в страстен танц с Ганка, която нежно го прегърна и не спря да се смее в ръцете му.

"На майтап аз ѝ казвам "жена ми", а тя на мен - "мъжа ми", призна участникът.

Като разбра за бушуващите чувства между двамата, водещият на риалитито Владо Карамазов им предложи да вдигнат голяма сървайвърска сватба.

Ганка

Снимка: bTV

Дни по-рано в предаването се оформи още една любовна двойка, която прерасна в многоъгълник. Атлетичният лекар Иван първо завъртя на пръста си маркетинг специалистката Александра. След това прекара няколко вечери гушнат с шампионката по джиу джицу Мила, която е гадже на фитнестреньора Сами Хоссни, познат от участието си във "Фермата".

Ванко и Ганка

Снимка: bTV