Безспорно документалният филм за Дейвид Бекъм, който наскоро излезе в "Нетфликс", предизвика огромен интерес сред зрителите, които бяха допуснати не само до професионалния, но и до личния живот на футболиста.

Наред с триумфите и паденията му на терена, всички очакваха с нетърпение да разберат и детайли около семейните му отношения с бившата певица от групата "Спайс гърлс" и настоящ дизайнер Виктория Бекъм. Двамата споделиха как се е развила връзката им през годините и коментираха всички щастливи и трудни моменти, през които са преминали като двойка. Безспорно, най-очакваният момент беше този, който се случи през 2004 г., когато медиите гръмнаха с новината, че Дейвид Бекъм е изневерил на жена си с асистентката си Ребека Лус. Самата тя няколко месеца по-късно потвърди всичко написано по техен адрес.

Дейвид обаче тогава замълча, същото направи и Виктория. Двамата коментираха този момент едва сега, в документалния си филм, като обаче по-скоро разказаха как са преминали през този период и как са спасили връзката си. Те нито потвърдиха, нито отрекоха за изневярата, но върнаха медийния интерес отново към Ребека, която днес е щастливо омъжена и е майка на две деца.

Въпреки че през изминалите години холандката да запази мълчание по темата, в крайна сметка реши да говори и както сама признава, да се защити от връхлетелите я нови нападки.

Снимка: Megan Briggs/Getty Images

"Всичко е в стила: "Горкият аз", а трябва да поеме отговорност. Разбира се, той може да казва каквото си поиска, разбирам, че има някакъв публичен имидж, но се представя пред обществото като жертва, а мен като човек, който си е измислил тези истории. Да, историите, които се пишеха, бяха ужасни, но те бяха истина. Едно е да държиш за себе си тези неща, защото са част от твоя личен живот и е съвсем друго да подвеждаш зрителите. Много хора бяха забравили за цялата тази история. Той я извади отново, при това по начин, който рефлектира на репутацията ми", сподели Ребека в тв интервю.

Според нея Дейвид е можело да коментира тази част от живота си с "не беше най-достойният ми момент" и да приключи темата.

"По-лошото за мен е, че той казва, че не му е харесало да гледа как жена му страда. Това ме притесни. Защото той е този, който е причинил страданието. Можеше просто да каже, че това е труден момент и не иска да говори за това. Но той нарочно направи така, че да изглежда сякаш е моя вина и че той няма нищо общо", казва още брюнетката.

Лус разказа, че дълго време обмисляла дали отново да коментира изневярата на футболиста. Направила го, защото в публичното пространство отново се въртят много истории по темата, а нейните деца също ровят в Гугъл и четат. Затова и иска да им покаже, че майка им е достатъчно смела, за да се изправи и да се защити.

По думите й, по-интимната й комуникация с Дейвид започнала по време на турнето на "Реал" в Азия. Тогава той й писал, като двамата се разбрали разговорите им да останат тайна. Въпреки това един от испанските му бодигардове една вечер я предупредил да спре да изпраща пикантни съобщения на Бекъм, защото той ги показва на съотборниците си и всички й се подиграват.

Една от най-фрапиращите случки пък била, когато Виктория й позвъняла с думите, че не може да се свърже с Дейвид, защото не й вдига. По нейна молба Ребека тръгнала да го търси и отишла в дома на Роналдо, където имало купон. Качила се до една от стаите, пред която стояли бодигардовете на Дейвид и им казала шепнешком, че Виктория звъни. Дейвид отворил и докато говорел със съпругата си, Лус видяла испански модел да лежи в леглото. С това тя ясно показа, че не е единствената, с която Бекъм е изневерявал на Пош Спайс.