В момент на огромни предизвикателства и несигурност, любовта между Кейт Мидълтън и принц Уилям блести по-ярко отвсякога. Високопоставени източници разкриват, че двойката е станала много по-близка, докато принцесата на Уелс се бори с рака и преминава през лечение.

На 15 юни, по време на парада "Trooping the Color", вниманието бе привлечено от искрите, които прехвърчаха между двойката. "Кейт гледаше Уилям с такава топлина. Наистина изглеждаха влюбени", споделя източник за Us Weekly.

Това беше първата публична поява на двойката от шест месеца и промените в тяхното поведение са очевидни. "Уилям и Кейт изглеждат като нова двойка. Преди бяха по-сдържани, но сега не могат да се спрат да се гледат и усмихват", казват запознатите.

Принцесата е била нервна за завръщането си в светлината на прожекторите, след като разкри, че се бори с рака. Това стана ясно малко след като крал Чарлз III също обяви, че е диагностициран с коварното заболяване.

Снимка: Getty Images

Но е стиснала зъби и се е появила там, за да подкрепи кралското семейство и традицията, въпреки личните си предизвикателства, а присъствието на принц Уилям й е дало сила и успокоение.

До момента се твърди, че Кейт се възстановява. Въпреки че се чувства добре, имайки повече време за себе си, тя е е нетърпелива да се върне към обществените си задължения.

Кейт и Уилям поддържат кралския имидж, след като принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха през 2020 година. Те дадоха изявление, в което пожелаха на Кейт здраве и бързо възстановяване, след като обяви диагнозата си.

"Уилям е толкова отдаден на Кейт и тяхното семейство, а това прави Кейт много щастлива", казва източникът.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО