Култовата попгрупа No Angels, в която участваше и българката Люси Дяковска се събира отново след дълга пауза. Новината съобщи червенокосата плевенчанка в социалните мрежи.

"Това е отвъд любовта, обичта, признателността, приятелството, музиката, историята... Това се нарича NO ANGELS! И ние се завръщаме", написа Люси Дяковска във Фейсбук.

Преди шест години пак тя обяви, че световноизвестната женска банда няма планирани общи участия.

Сега Люси Дяковска, Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс се събраха отново и по този повод пуснаха празнична версия на една от своите класики - Daylight in Your Eyes, където вокалите са изцяло наново записани. Петата дама от No Angels - Ванеса Петруо, няма да се завърне на сцената.

"Ще седнем след това и ще видим как ще продължи нашето пътешествие" - коментира Валс, цитирана от Jump Radio. Тъй като не всички певици от бандата са в Германия, се е наложило да репетират хореографията си чрез Zoom, разказа тя.

Снимки: Фейсбук профил на Люси Дяковска

През последните месеци червенокосата фурия Люси се беше отдала на друга своя любов - родния й град Плевен. Тя хвърля огромни усилия да възроди красотата и славата на местността "Кайлъка" и парка, който се намира там.

"Може би от около 30 години една голяма част от този парк не е била чистена, алеите бяха застлани с биомаса", обясни Дяковска пред Нова тв.

В името на каузата певицата дори се е качила на трактор. "Огромна помощ с техниката за каузата оказват строителни фирми в града. Целият този процес е свързан с множество разрешителни. Нашата цел е да възстановим парка, а не просто да го изчистим", разясни Люси.

Още снимки на Люси Дяковска и No Angels ВИЖТЕ ТУК>>