Ако гаджето ви носи тениска, на която няма лицето ви, наистина ли е вашето гадже? За щастие, това е въпрос, върху който на Меган Фокс не й се налага да размишлява, тъй като нейният кавалер, рапърът Machine Gun Kelly, беше облечен в такава в "The Tonight Show", пише Harpersbazaar.

На тениската му имаше принтирана емблематична сцена от "Тялото на Дженифър", в която обладана от демон Фокс държи запалена запалка до езика си. Но отдаването на почит към любимата му чрез жестове по националната телевизия, не е единственият начин, по който MGK показва любовта си. Рапърът разкри пред Джими Фалън, че се е намушкал в опит да впечатли Фокс.

Когато за първи път започнали да се срещат, MGK показал на актрисата гравиран нож, подарен му от барабаниста на "Blink-182" Травис Баркър. Той й казал: "Виж това" и подхвърлил ножа нагоре, но я погледнал и забравил да хване ножа, който се забил в ръката му и му причинил огромна болка. Той стискал зъби и на следващата сутрин, веднага щом тя си тръгнала, си казах: "Имам нужда от шевове и то бързо", разказа той в шоуто.

Снимка: Getty Images

Преди време двойката говори за романса си в интервю за GQ Style. "Спомням си когато за първи път видях това високо, русо, призрачно създание. Погледах нагоре и казах: "Миришеш на трева". Той отвърна: "Аз съм трева". И изчезна като нинджа в димна завеса", разправя Фокс.