17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди, се, изроди. Тая картечница Кели що не се пробва с един .50 cal. Browning, па да видим кой ще впечатли. Най-вероятно се. Петър.

Е, те наркоманите ги правят такива работи... :)

откакто имат бийф с Еминем и той започна да го "храни" в албумите си, МашинГънКели не е рапър , преориентира се стилово и сега се подвизава като поп пънк изпълнител, драги редактори..

Добре, че му е казала миришеш на трева, че ако беше. С другото, отиде романтиката:D

Що ни занимавате с тея откачалки? Не ги искаме,разберете. Ако тея двамата са идоли за някои,то аз сериозно бих се разтревожил за това общество.

Тая Меган става само за филми за възрастни вече. Келито също, ама за по друга аудитория...

Толкова ч*кане , пластични операции и извращения , които са правили с нея за да взима роли сега прилича на употребен парцал . Нама го хубавото момиче , което беше. И й личи, прилича на кукла без душа. А тоя наркоман е отражение на това ,което е вътре в бея. Сладката и позитивна Меган няма да се върне. Това е една наркоманизирана вуду кукла.

В прозрачната рокля... хубави цици, къси крака, много състарено за възрастта лице : (

С тия очи скъпа,краката нямат значение/нейните са, съвършени между другото/. А дано ти имаш лице, като нейното. Всеки мъж ще е твой

Грешиш. това лице отдавна не е нейното!

Seaseal

Ех, ако беше паднал на главата му...

Ммм, какини сладинки! Ми отиват си пък, на една честотна вълна са поне като излъчване..

"Холивудската красавица Меган Фокс избра необичаен подарък за половинката си - рапъра Machine Gun Kelly. По случай пътуването си до България за снимките на хоръра Till Death миналата година актрисата го изненадала с шишенце с нейната кръв, което той носи на врата си като висулка за колие. Това разкри самият изпълнител, чието име по паспорт е Колсън Бейкър."

Имах по-високо мнение за Меган Фокс...

За Maшингън

ДИР, тази новина от наръчник на младия наркоман ли я взехте?

Аре да спрете да ни занимавате с тия дебили. Не мисля, че на някого изобщо му пука какво правят тия наркомани

Кои са тия ?