Феновете на Мадони имаха рядката възможност да видят снимка на любимката си, без кадърът преди това да е минал през серия от филтри. Това се случи "благодарение" на приятелката й Маха Дахил, която използва фотос, на който двете позират, за да й честити 65-ия рожден ден.

От кадъра ясно се вижда, че Мадона не е правила дигитални корекции върху лицето си и явно не е изисквала такива и от приятелката си. Снимката коренно се различава от тези, които кралицата на попа публикува в собствения си профил в Instagram, където визията й няма нищо общо с реалната й такава.

Маха, която работи в агенцията за таланти "Creative Artists Agency", е част от приятелите на певицата, които заедно с нея отбелязаха рождения й ден. Тя публикува и втора снимка, на която двете с изпълнителката на "Like A Prayer" обикалят по улиците на Лисабон, където се състоя и празненството.

Кадрите на рожденичката идват само ден, след като Мадона официално обяви, че се завръща на сцената и още през декември ще стартира турнето си в Северна Америка. Припомняме, че на звездата й се наложи да отложи музикалната си обиколка, защото беше хоспитализирана с бактериална инфекция.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)