Ако принц Хари и Меган Маркъл някога решат да се преместят в Ню Йорк, като част от техния план да разпределят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, то те обезателно могат да разчитат на поп кралицата Мадона, че ще им осигури покрив над главите. Всъщност, певицата вече им предложи жилището си в Голямата ябълка.

Вижте жилището >>

Във видео клип, който легендарната изпълнителка качи в официалната си Инстаграм страница, който тя нарече: "Искат ли Меган и Хари да се настанят в апартамента ми?", музикалната икона се опита да разубеди двойката да се установи в Канада, като им предоставя собствения си дом на Източното крайбрежие на САЩ.

"Не бягайте в Канада, там е толкова скучно. Ще ви дам апартамента си в Северен Сентрал Парк - той има две спални, страхотен балкон и най-добрата гледка към Манхатън. Това е най-добрата сделка", казва изпълнителката.

Откакто се отказаха от задълженията си на старши членове на британското кралско семейство, принцът и съпругата му се намират в Канада, където прекарват време заедно със своя син Арчи. И въпреки, че засега изглеждат напълно щастливи там, преди известно време се заговори, че не е изключено да се преместят в Лос Анджелис, който не е никак непознат за бившата актриса.

Ню Йорк обаче изглежда прекалено далеч от техния радар, но все пак, ако преценят да се отбият до града, заложен в сюжетите на едни от най-култовите телевизионни сериали - "Приятели", "Сексът и градът" и др., то със сигурност апартаментът на Мадона, която в момента завършва поредица от концерти в Лондон, звучи като доста добър вариант.