Коментари - Мадона предлага на Меган и Хари апартамента си в Ню Йорк (видео + снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадона пише, че иска да им даде апартамента под наем: )

Тия пък се местят кат пръдливи, дето има една дума. И в Канада ли отаковаха положението?

примера е заимстван от кръстника на едно българско министърче :)

За тези които не знаят, Мадона каза че ще се измести в Канада ако Тръмп стане президент. Е Тръмп стана обаче тя не се измести докато не започнаха да и се подиграват... Накрая реши да си изпълни думата и се измести там, а сега се пплаква че било скучно. Смешна работа...

А в апартамента по-весело ли ще стане? Пустото му бабе, не се дава, ей!

Горкичките, добре че е “майка” им Мадона да ги приюти в манхатънския си апартамент струващ милиони.

няма Северен Сентрал Парк

аз също предлагам на меган и хари тавана си в лозенец, при условие че не мърлят и плащат тока

Като нищо може синът на коняра да се вмъкне в апартамента на тази гнусотия.

Къде ти тая смръдла дето се мисли за кралица ще живее в малко апартаментче, тя вече е голямата работа трябва да живее само в имения за милиони с по 10 спални. Все пак като не излизат от нейния джоб що да не ги разхвърля ей така. Брад Пит много добре го каза: Хари е наградката на Меганчето и тя си взима трофейчето и си го замъква в Америка.

Жилището е добро, доста просторно, особено като се има предвид че е в центъра на Ню Йорк!

Ние ги оплаквахме как ще се оправят сега, как ще се издържат, а тя ква стана, Мадона ги кани да им гостува, когато са в Ню Йорк! И друго, Съединените Щати са си отвоювали независимостта от Краля след най-великата война за тях, а американците сега се кефят на присъствието на потомъка му!

Това малко интригантска благотворителност, мЪдона мрази всичко английско, щото Гай Ричи ѝ би шута.

Всеки американец обича всичко английско, независимо от произхода му! За американците Англия е родината майка!

Мечтата на средно статистическия американо е да отиде на екскурзия в Париж, а не Лондон.

Аз не мога да повярвам, че двама милионери са бездомни и други милионери трябва да им дават да живеят у тях. Майната им на африканчетата, майната им на хорицата в Хаити, дето след земетресение остават съвсем без нищо - ей тез двамата са с истинските проблеми! Дайте номер да пусна смс!

Всеки който е чел поне малко история, пък дори някой рицарски роман знае, че кръвта е много ценна в династическите родове. Наказанието за провинили се аристократи е отлъчане от двора и/или изпращане на заточение в някоя колония. Точно това се случи и сега.

Браво! Много точно казано! Все пак вече сина му няма синя кръв, и е нормално да бъдат премахнати, никога Кралицата няма да позволи негър да се добере до трона. Иначе добре се хвали горката Маркълка дето си мисли че е голямата работа и тя щяла да пише новата история. Няма да се учудя в някой прекрасен момент да се окаже че е катастрофирала като свекърва си.

Много се изкефик как кралицата изгони глупавият си внук, който посмя да ѝ доведе негърка в двореца.

И мен много ме изкефи. Но си мисля, че не е заради цвета на Меган, а заради елементарната и липса на възпитание и наглост.

На поговорката "Пази Боже от сбъднати мечти!". Как набързо на Меган започна да й излиза през носа принцесването и как набързо си се прибра при мама. И Хари ме радва. Излезе стабиляга. Но се опасявам, че тази история няма да свърши добре. В царските родове малцина си отиват от естествена смърт и това е така откакто свят светува.