Мадона се снима почти гола за зимния брой на V Magazine, на който е на корица. По този начин певицата искаше да отдаде почит към Мерилин Монро, но този път тя беше по-провокативна от всякога. Изпълнителката на "Bitch I'am Madonna" позира пред обектива почти гола, като така подражава на Монро в последната й фотосесия.

На снимката се вижда как тя е легнала и носи мрежест чорапогащник, дълги ръкавици и кръст. На другите снимки поп иконата е с корсет и кожено палто, а косата й е направена точно както на Мерилин. За самата фотосесия разказва повече фотографът Стивън Клайн. 

"Тази фотосесия е вдъхновена от снимка, която Мерилин Монро прави с фотографа Бърт Стърн, озаглавена "The Last Sitting", каза той пред списание V Magizine.

"Те заснели тази фотосесия шест седмици преди смъртта й, следствие на предозиране със сънотворни през 1962 г.", допълни Клайн.

Клайн споделя още: "Снимките са били в хотел Bel Air през 1962 г., преди тя да почине. Това, което трябваше да се заснеме за три часа, се превърна в тридневна работа. Пиене, смях, снимане, редактиране, спане и след това още снимки".

За снимките с Мадона не са се опитвали буквално да пресъздадат фотосесията на Мерилин Монро, а по-скоро да изследват връзката фотограф и обект.