В шоубизнеса открай време името на Мадона се възприема като синоним на думата "провокация". Още в началото на своята кариера певицата, която е родена в Бей Сити, Мичиган, показа, че не се притеснява да стори всичко необходимо, за да покори високия връх на славата... дори това да означава, че трябва да покаже повече от своята плът.

Но никой не може да отрече, че независимо от цената, тя постигна успех, за какъвто много хора единствено могат да мечтаят. Днес изпълнителката на "Frozen" е сочена за икона в музиката, която и до днес продължава да твори и трупа нови почитатели.

Вижте кадъра >>

Факт е, че градейки кариерата си, Мадона е усвоила до съвършенство способността да привлича всеобщото внимание към себе си - нещо, което за сетен път доказа отново само преди броени часове. В своята лична Инстаграм страница "материалното момиче" на Холивуд публикува предизвикателно селфи, с което зарадва своите почитатели.

Изображението певицата е заснела сама в огледалото на дома си, срещу което стои единствено по черни бикини и шапка, подпирайки се на една патерица, понеже в момента се възстановява след операция на коляното, тъй като падна от сцената през март т.г. по време на концерт. На кадъра, събрал към момента над 500 хил. харесвания, тя разкрива на последователите си в социалната мрежа тренираното си тяло, прикривайки голите си гърди с ръце, като междувременно държи телефона си.

"Всеки има своята опора", гласи посланието ѝ.

Преди три години, във връзка с представянето на новата си книга "Две обиколки от нулата", бившата инструкторка на звездата Стейси Грифит, сподели, че Мадона е вманиачена по спорта и поддържа стегната си фигура с 5-часови тренировки на ден, които са с интензитета на професионален състезател. А резултатите от тях ясно личат.

Сега обаче дори контузията не е способна да спре 61-годишната Кралица на попа, която точно преди месец се присъедини към големия антирасистки протест в Лондон, състоял се след убийството на чернокожия Джордж Флойд по време на арест в САЩ. Тогава тя бе забелязана в редица видео клипове, обиколили интернет пространството, показващи я как скандира сред тълпата и да се прегръща с цветнокожи активисти.