17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Поп легенда, моралист, дарила милиони за добри каузи, без нито веднъж да го обяви публично. Поклон.

Я, дай списък на тези, които даряват и го обявяват гръмко публично. А тази "моралистка" като не обявява - ти как разбра, а? Глупак.

0

Руско аки, от организациите, получили СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ от нея, а именно: Afghanistan Relief Organization American Foundation for AIDS Research Amnesty International BID 2 BEAT AIDS Bony Pony Ranch buildOn Charity Projects Entertainment Fund Children in Need Children of Peace CHIME FOR CHANGE Every Mother Counts GLAAD Greenpeace Live Earth Make-A-Wish Foundation Millennium Promise Millennium Villages MusiCares Music Rising Partners in Health Raisa Gorbachev Foundation Raising Malawi Ray of Light Foundation Save the Children Sentebale Small Steps Project Special Olympics Sweet Relief Musicians Fund Treatment Action Campaign UNICEF UN Millennium Project Други въпроси имаш ли?

Ахахахаха, егати анонимната благодетелка. Много си зле, значи

Толкова млада, а вече с патерици? Да й е за пример нашто Лиле - направо лети по подиума и ще глътне микрофона/поне за пред медиите/. А Данчето още мечтае за Куба и нейните хубави яки хора.... Какво тука някаква си мъдона ще ни навират, не може се мери с нашенци, най-много да стигне до Цуца Пуцович и Лепа Мрежа. А и не е ли време да подаде в НОИ?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

0

Леса, няма ли промоция за под две минути, че цяла нощ не ми се плаща?

Тя ще стане на 62 години. Всяка една жена, която има от години редовен секс с млади и потентни момчета ще изглежда добре, а не като Мара, която има секс за 2 минути веднъж на месец в най-добрия случай

Ти че си за психиятрия е видно, но внимавай с младите момчета, че под определана вьзраст е подсьдимо

Chefo77

Гювендия на 20, гювендия на 60 - какво да е друго.

На 20 и на 60 винаги плюе жени, той поне не може и не го искат, та само плюе, нещастник

Chefo77

Импотент е баща ти, ако изобщо майка ти може да каже кой е той. Не плюя жените, а гювендията, която с курвалъка си проби на музикалната сцена - защото като ПЕВИЦА и актриса е много, ама много слаба. Но ти лъскай на нейни плакати, защото така или иначе реални жени не ти обръщат внимание. Навремето стаите на лъскачите бяха с плакати на Мадона, Саманта Фокс и Си Си Кеч. Като артист, който прави ШОУ няма как да се коментира - уникална е и милионите, които пълнят стадионите на нейни концерти го доказват. Жена, която се снима гола на такава възраст, е жалка. Показва проблеми на втория етаж...

0

Чефо, Чефо, как си личи как проектираш себе си върху непознатите..

Chefo77

5G Тцъ, не позна. Като малък харесвах Сандра и Ким Уайлд, вероятно защото пробиваха с музика, вместо с цици и нещо повече. Но плакати слагах на автомобили от група Б.

вече можем да кажем, аферим на тази дърта шунда!

Супер си е жената, много по-стегната и поддържана от повечето жени на каквато и да е възраст! Изобщо не е нужно да се харесва на всеки, нито да се държи както на някой му се струва, че било подходящо!

Жената принципно е супер, но поведението - отчаяно, жалко, срамно. Предизвиква съчувствие и нищо повече.

На някой, друго освен за вътрешна красота не ви остава да говорите. :)) И тайно вечер като спите, сънувате прекранси характери, как си говорите... :) Знам. И за съм така. Само характери са ми в главата. Първото нещо което забелязвам е характера. :)

Не те лъжа, дожаля ми заради излагацията й. Сънищата ми са градове, села, гори, а не хора :DD Не знам в днешно време някой да е зажаднял за хора - душевни, недушевни, има огромно пресищане.

Ах.. тази дърта разпоретина.....

Егати вампира ... занимаята с окултизъм са дали отражения ...

Мисля, че освен пластичните операции, има и много фотошоп. На концертите има съвсем различна визия! Истина е обаче, че се поддържа с много спорт и правилно хранене! А предполагам, че и младите гаджета помагат!

Афроамериканци така да се каже. Бабите говорят че били много добри в движенията.

0

Хахахах кога си бил ти на концерт на Мадона, бре нашенец? Нама билети под 300 евро

И слава богу, защото на концертите вие като бито куче. Оставам те да се сетиш къде гледах концерт!

Не бих я върнал. Пускам си "Who's That Girl"

Боклук

Ти си боклук!

Тука пред всички?

Вече не прилича и в лицето на себе си. А след една определена възраст, по добре нищо да не показва, най- малко от естетически съображения...

коклко жени на 61 си виждал с такава фигура или подобна? Те нашенките на тази вързаст нямат нейните доходи и условия, но все пак може да се опазят от някои проблеми, идващи от яденето на количества в комбинация с боклуци. Всичко, което се рекламира е БОКЛУК! Инак защо да го рекламират? Те хората са будали, нали? :):)

А нашенците, с бирени кореми и плешиви

Мамче, има ли яко млади мигратни от Латинска Америка да натрият краставицата.

Не. Надарените са афроамериканци. Това и баба го знае

Върви уверено по стъпките на Лили и Шер...

Да. И на Брежнев.

Глупости.Нито една от двете не се е снимала по ц.ци и на патерици. Мадона е обикновена простачка.

Ми кво, секси е кОрвето дори и на дърти години.

ей.. бабоеби... :))))))

Има времена, когато а ОК да демонстрираш този тип провокативност, но идват времена, когато вече не е провокативно , а по-скоро обезпокоително. От една страна защото, през дългата си кариера, вече си показал на всички , всичко , което тялото ти може да предложи за показване. И от друга страна, самозаблуждението и последващият го отказ да приемеш естествените биологични процеси,които настъпват с времето, не е здравословно за самия теб и най-близките ти около теб.

Кой бал, бал. Мадончето одъртя!

Кое е "топлеса" на баба Чиконе, че не можах да го видя? Или само в заглавието присъства?

втората снимка

Тая нали се закани да напусне Щатите, когато Тръмп спечели изборите?

Вервай ти на пресъхнал кладенец....

Шоумени, сър!