Малума се раздели с приятелката си, супермодела Наталия Барулич, след като се срещаше с нея от две години.

25-годишният колумбийски певец, чието истинско име е Хуан Луис Лондоньо Ариас, сега е необвързан, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Вижте снимки на Малума и Наталия >>

"Много обичам Хуан Луис - заяви Наталия Барулич пред E!News. - Сега обаче е нужно всеки от нас да посвети повече време на себе си и кариерата си, за да израсне като творец и личност".

Раздялата идва дни след като Малума подхрани спекулации, че се е сближил с модела Уини Харлоу, тъй като по-рано тази седмица двамата бяха забелязани да вечерят заедно с приятели в ресторант в Лонг Айлънд. 25-годишната Харлоу присъства на концерт на Малума в Ню Йорк, а по-късно се присъедини към него на парти след шоуто. Източник, цитиран от в. "Ню Йорк пост", обаче увери, че двамата са просто приятели и че певецът е необвързан.

Уини предпочита да държи любовния си живот далеч от светлината на прожекторите. Тя имаше романтична връзка с рапъра Уиз Калифа, който през август миналата година бе забелязан да носи на врата си верижка със златна плочка с изписано на нея име "Уини" по време на свой концерт в Атланта.