*NSYNC отново се събраха, но само заради MTV музикалните награди. 

Ланс Бас, Джоуи Фатоун, Крис Къркпатрик, Джей Си Чейз и Джъстин Тимбърлейк се появиха на сцената, за да връчат наградата за най-добра поп песен на Тейлър Суифт, която взе първия трофей за вечерта за хита си от 2022 г. "Anti-Hero". Групата ѝ връчи и гривна за приятелство заедно със статуетката. Символичен подарък, който феновете на Тей си подаряват на нейните концерти.

Имаше и още закачки с групата. В социалните мрежи плъзна бекстейдж клип, показващ Джъстин и колежката му Мегън ди Стейлиън в разгара на разговор, който първоначално феновете определиха като "кавга" между двамата. Във видеото се вижда как Мегън си оправя косата, когато покрай нея минават Тимбърлейк и колегите му от групата. Когато се доближават до нея тя размахва ентусиазирано пръст към Джъстин. Източник на сп. "People" коментира по-късно, че отстрани може и да е изглеждало, че се карат, но всъщност певицата е била развълнувана да се запознае с мъжете.

Снимка: Getty Images

Що се отнася до деведесетарската бой банда - за последен път петимата се появиха заедно наградите на MTV през 2013 г. Тогава Тимбърлейк получи наградата на Майкъл Джексън "Video Vanguard" и изненада зрителите, като изпълни "Bye Bye Bye" и "Girlfriend" с четиримата си колеги от групата.

*NSYNC по време на музикалните награди на MTV през 2013 г.

Снимка: Getty Images

Иначе за първи път се появяват в края на 90-те години, присъединявайки се към манията по момчешките групи заедно с 98 Degrees и Backstreet Boys. През 1998 г. те издават самостоятелния си дебютен албум с хитове като "Tearin' Up My Heart" и "I Want You Back". Следващият им албум "No Strings Attached" се появява в началото на века и бележи голям успех в класациите на "Billboard" с "Bye Bye Bye" и "It's Gonna Be Me".