Личният живот на знаменитостите често е на показ, но в много случаи сексуалните им забежки остават тайна за широката общественост. Някои от най-известните личности разкриват с колко хора са правили секс през годините. При някои бройката е внушителна, но други всъщност са доста скромни, въпреки изкушенията на славата.

Вижте снимки >>

Марая Кери

5-кратната носителка на "Грами" разкри, че въпреки широкообсъжданите ѝ романси през годините, тя не е била с много мъже.

"Не съм била с толкова много", казва Кери. "През живота си съм била петима мъже и съм искрена за разлика от много други."

Звездата се омъжва за първия си съпруг Томи Мотола през 1993 г., когато току-що е навлязла в музикалната индустрия. Повече от десетилетие по-късно се омъжва за Ник Кенън, от когото има близнаци Морокан и Монро.

В момента Марая има връзка с танцьора Браян Тананка, с когото започна да се среща скоро след раздялата си с австралийския милиардер Джеймс Пакър.

Джийн Симънс

Фронтменът на The Kiss е трябвало да свърши нещо, преди да се ожени за тогавашната си приятелка, а сега съпруга - Шанън Туид. Бившият модел на Playboy поискала от него да изгори снимките на всички жени, с които е спал. Това му отнело дни, защото Симънс твърди, че е преспал с почти 5000 дами.

"През лудите години не взимах наркотици, но правех секс", казва Симънс през 2016 г. "Дали съм спал с 4800 жени? Правих им снимки с полароид, за да го докажа, о да!"

Рокаджията разкрива, че повечето от тях са унищожени. "С Шанън ги изгорихме ритуално", добавя той.

Джийн Симънс от Kiss

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Чарли Шийн

Бившата звезда от "Двама мъже и половина" твърди, че е спал най-малко с 5000 жени пред октомврийското издание на списание Максим през 2000 г.

Шийн добавя и няколко подробности за сексуалния си живот в интервюто, включително, че обича тройките и че е толкова добър в леглото, че партньорите му го наричат "Машината".

Мик Джагър

Кристофър Андерсън - авторът на биографичната книга за Мик Джагър казва, че рок величието е спал с 4000 жени.

"В ретроспекция смятам, че това може и да е малко", добавя той.

"Самият Мик ми каза в един момент: Всеки знае, че всички са бисексуални", казва Андерсън и разкрива, че сред партньорите на Джагър са Фара Фосет и Анди Уорхол.

Мик Джагър

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ръсел Бранд

Актьорът и бивш съпруг на Кейти Пери, който в момента е женен за Лора Галахър, споделя, че е имал 1000 любовници.

През 2017 г. Бранд издаде книга за всички видове пристрастявания. В интервю той казва, че книгата представя 12 стъпки за възстановяване, използвани в програми като "Анонимните алкохолици".

В книгата Бранд, който от 14 години е чист от наркотици и алкохол, разкрива някои травми от детството си като насилие от (неизвестен възрастен), майка, диагностицирана с рак и отчужден баща (родителите му се развеждат, когато е бебе и той е отгледан само от майка си.)

На него му отнема доста време да се справи с пристрастяванията си като наркотици, порно, алкохол, храна и секс и да открие истинския източник на страданието си.

Денис Родман

Бившата баскетболна звезда през 2010 г. разкрива, че е правил секс с 2000 жени и казва, че 500 от тях вероятно са били "златотърсачки или нещо по-лошо".

Хю Хефнър

Основателят и бивш главен редактор на Playboy е стъписан, когато през 2013 г. в интервю го питат с колко жени е спал.

"Откъде мога да знам?", казва той. "Със сигурност над 1000. Имаше моменти в живота ми, когато бях женен, а тогава никога не изневерявах, но компенсирах, когато не бях женен."

Официален профил в Туитър

Том Джоунс

"Мирър" твърди, че певецът е спял с повече от 250 жени на година, когато е бил на върха на славата си. Но самият Том Джоунс казва, че любовта на живота му е съпругата му Мелинда Роуз Уудуорд, която почина от рак на 75-годишна възраст през 2016 г.

Двамата се женят през 1957 г., когато са едва на 16 г. Смята се, че Джоунс е имал множество връзки, а резултатът от отношенията му с модела Катрин Бъркъри завършва е дете.