След изтощителната рекламна кампания на новия филм "Барби", Марго Роби най-сетне си почива и то в обятия на любимия мъж, и не къде да е, а в съседна Гърция.

В понеделник актрисата беше забелязана на брега на остров Сифнос в Гърция да се припича на слънце и да се целува със съпруга си, филмовия продуцент Том Акърли.

Двойката беше заснета във водата на острова от Цикладите, в момент на нежна интимност.

Когато кацнаха на малкия средиземноморски остров, тя бяха снимани и да носят сами багажа си до местата за настаняване.

Марго носеше две розови чанти в стилистиката на екранната си героиня. 

Романтичното бягство в Гърция е първият път, когато Роби и Акърли си почиват, откакто двамата се появиха на розовия килим на Барби.

Снимка: Getty Images

През юли Роби, която играе самата Барби в комедията, изостави розовата тема на филма за световната му премиера и се появи в искряща черна рокля, пълна с допълнителни ръкавици и диамантено колие, което изглеждаше като костюм на кукла Барби от играчка "Mattel" от 1960 г.

Снимка: Getty Images

Междувременно Акърли, продуцент на филма, който е женен за Роби от 2016 г., позираше за снимки заедно с нея и останалите от екипа. 

Двойката се срещна за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на драмата за Втората световна война "Suite Française". Акърли работеше като асистент-режисьор във филма, а Роби беше в една от ролите, заедно с Мишел Уилямс и Кристин Скот Томас.

Том и Марго започнаха да се срещат през следващата година и се ожениха през 2016 г. на  частна церемония на Голд Коуст в Австралия.

Роби и Акърли, които рядко правят публични изяви заедно, поддържат добри работни отношения, освен че са романтично обвързани. През 2014 г. те съосноваха продуцентска компания заедно с приятели Джоузи Макнамара и София Кер, наречена "LuckyChap Entertainment".

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО