Мариана Попова и дъщеря ѝ Екатерина са с коронавирус. Певицата написа пост във Фейсбук, в който съобщи за това, но после го е изтри. Тя е много ядосана на всички антиваксъри и хора, неглижиращи проблема, както и на тези, които допускат масови мероприятия по време на пандемия, предава "Монитор".

Жената на актьора Веселин Плачков "благодари" на естрадната прима Лили Иванова, на правителството и на футболните отбори Левски и ЦСКА за здравословното си състояние.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с COVID. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде?! Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава? Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина", написа Попова във Фейсбук. Певицата допълни, че би емигрирала, ако се пребори с коронавируса.

В социалната мрежа последният пост, който е видим е по повод рождения ден на дъщеричката ѝ, на 10 септември, когато хлапето навършило 3 годинки.

Снимка: Личен архив