17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така, махай се от тая просташка държава, дето само мангали и доста ограничени хора живеят (може би с малки изключения). Няма да съжаляваш!

Параноичкач! Иначе много те бива да раздаваш акъл. Щяла да емигрира. Ами давай, там КОВИД. Няма да плачем за теб.

Някой знае ли друга държава по света, където е символ на престиж да плюеш по самата държава в която живееш, а за “елита” е още по-престижно да шлеп и по народа си!!!!!! Напоследък от политици, до музиканти всички плюят по България и българския народ. Много “престижно” нали?

Курво къде стана певица във кочната махаи се

Мариянче, Преди да кълнеш с лека ръка, да беше прочела, че и ваксинираните са приносители на Covid 19, при тов без да имат симптоми. А кочината я създадоха такива като тебе - спрягаха те нещо с Първанов (Архара)...

Не се споменава дали е ваксинирана. Очевидно не е спазвала противоепидемичните мерки и си търси виновен. Защо й давате трибуна?

Изчезвай,парцал....

А дано….

Злобна истеричка.

Рядко противна особа

Дано не си остане със заканите.Емигрирай ма. Те в чужбина боб теглят за такива като тебе-бездарни, ама пък с високо самочувствие. Има да миеш чинии в някой китайски ресторант. Аман от тебе все някой друг ти виновен!

Я ОДИ ДимЧО ПРИ КРАВИТЕ ! КОЙТО СИ ГО МОЖЕ , ГО МОЖЕ ! МУ-У-У !

Съчуствам на Мариана, аз също бях болна и я разбирам. Не разбрах обоче, тя ваксинирана ли е? Освен това, нейният съпруг, който е присъствал на номинирането на г-н Радев, не трява ли да е под карантина? Бързо оздравяване и възстановяване, което съща така е тежко и неприятно.

Мариана Попова също участва на живо в предаване на Деси Добрева заедно с Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Нека не вини другите. Не може да ни уплаши със заканата, че ще емигрира.

На крива ракета космоса й пречи.

Да не се заканва а направо да емигрира,няма да липсва на никой.

Тя всички ги мрази, ама тя самата защо не се е ваксинирала? Нещо малко ... така де ... сериозно ли? Значи се мразиш и самата себе си? А ако случайно съм изпуснал тази ценна информация (всяка сутрин 6:30 ставам и започвам да се интересувам от живота на някаква си попова, но все пак стават грешки), то тогава какъв е проблема? Като цяло аз това не мога да разбера на ваксина фанатиците - слагате си ваксините и вече сте безсмърни, какъв е проблема всеки да си взима решения сам за себе си? А за тезата, че неваксинираните не трябва да имат право да посещават болница, супер! Нека го направим, само дето трябва да е едно и също за всички: Не си си бил ваксина - плащаш си лечението, ако се разболееш от ковид или си мреш дома, но всеки който си е бил ваксина да подпише и той по една декларация, че каквито и усложнения да има от ваксината до края на живота му и той така - плаща си сам лечението или си мре вкъщи.

от все сърце скорошно оздравяване и сбогом! А пък ние тук в кочината все ще се оправим някак си!

Ами като избягат всички свинки как ще живеем без кочина?

покрай антиваксърите и нормалните хора страдат. много жалко. скорошно оздравяване!

М-хммм. Като си почнал що не емигрираш? Те ти Суека за пример.. Оди у Испания - там е убаво, да знайш - няма корона, няма антиваксъри и.. те така..

Хипохондриците като тебе не са нормални хора,сичките сте откачалки.

Когато си бесен на всички съвсем очевидно е, че проблемът не е във всички, а в теб самия. И на Луната да емигрира - все тая. Но нека си лекува нервите и направи консулт с невролог, психиатър и психотерапевт. Не е срамно да си признаеш, че имаш проблем. Иначе проблемът ще продължава да крещи с нейния глас и нещата може и да опрат до нас.

Дъщеричката в ръка и по трамваите с маска подноса. Да им отмъстиш на тези прости запалянковци. Както си го правила и досега. А след "по добре..." е трябвало да напишеш "ваксинирала" вместо "емигрирала." За "кончината" както и да е. Всички грухтим в нея. Не само ти.

Верно? Ей сега си разплитам чорапите от мъка.

поредното българин, на който/която всички други са му/ѝ виновни... и аз какво сега? да взема да намразя колегите си, които идваха сополиви и кашлящи на работа, заразиха ме и изкарах три седмици в къщи на кантар дали да вляза в болница или не. а жена ми изкара 10 дни в интензивното на кислород и вливания, от които качи 12 кила??? ми, не! не ги мразя и не ги обвинявам. обвинявам тези, дето създадоха и разпространиха тази мръсна чума. ако се мразим и обвиняваме един друг, значи тези, дето измислиха ситуацията, са си постигнали целта.

Подкрепям напълно начина ви на мислене.

Госпожа Попова евтина треторазрядна певачка,завижда злобее пише и го на лицето! Щяла да емигрира,там на запад се работи..не е за мързеливи хора! Еиййй аман от злобни нереализирани хора

Затваряй стадиони и крачми

Щяла да емигрира... Ми кво чакаш ма ? Що си мислиш, че такива гювендии много ни трябват тука ? Много станахте и взехте да си пречите !

Този уикенд я гледах в някакво музикално предаване по Канал 1, БНТ. Пя с Орлин Горанов, Кристина Димитрова...На това нейно участие също всички бяха без маски, но когато е за да вземе пари - може!

какво ли още ни предстои да видим и преживеем. Тази сутрин се събудих в добро настроение, макар и всички в къщи да сме болни (не знам корона ли е или не ама не е приятно), и изведнъж чета, че съм виновен, че М.Попова и дъщеричката и се разболели. Те ти булка Спасовден. Ами извинявай, Марианче.. че сме те заразили.. Извинявай.. още веднъж, Извинявай! Желая ви бързо оздравяване и на двете - без ирония. За размислите, които прочетох... е, там просто нищо повече няма да кажа.. предпочитам да си запазя доброто настроение! Нека само всички се замислим какво постигаме като се обвиняваме едни други.

Първанката вече не пуска ли левчета? Пръдла.

Довиждане ..........лиглооооооооо

Лигла! Само ти си болна!

Този до нея на снимката, вчера беше в инициативния комитет на Радев. Там в залата почти никой не носеше маски.

а великата певица Мариана Попова ваксинирала ли се е ? никой не те кара на сила да излизаш сред хора ... никой не ти забранява да носиш маска, да стоиш на дистанция, да си миеш ръцете и т.н. пожелавам им да се оправят скоро с детето си и съм съгласен, че можем да сме по-стриктни с мерките, обаче вероятността да се заразиш е горе долу еднаква където и да отидеш ... и типично по български - другите са ми виновни ...

Крайно време е да емигрира и да не се връща. Ма ако може и интернет да не ползва. Мерси

Защо хората,които не се имунизират са виновни? Не разбирам….Ако бяха читави ваксините,нямаше да се заразяват ваксинираните! Тя не е виновна, просто не е наясно,че ваксинирането по време на пандемия води до трудно лечими мутации .Но за това не се говори! Да се сърди на Биг Фарма! Ноооооо,простотията и омразата е цел на тези,които “изпуснаха” по погрешка мснипулираният вирус! А иначе- да емигрира,кой я спира?

Ако за нещо е напълно права е че живеем в кочина.

препоръчвам и да имигрира в Израел много висок процент ваксинирани и ред .

Нали буше женена за италианец ? Ми да си беше останала там д детето. Сега ни заплашва, че ще емигрира. Е да емигрира!

Голямата певица.Такава загуба за България!

И не се връщай никога .

Дано не си остане със заканите.Емигрирай ма. Те в чужбина боб теглят за такива като тебе-бездарни, ама пък с високо самочувствие. Има да миеш чинии в някой китайски ресторант. Аман от тебе все някой друг ти виновен!

Да се е ваксинирала овцата тъпа и да се е пазила.

И грозна и тъпа и некадърна.. всичко си има

Не разбрах, заразила се е на концерта на Лили Иванова? А когато един ден умре, дай боже в дълбока старост, на майка си ли ще се сърди, защото й е дала живот, който свършва? Ей, хора, не го взимайте този живот за даденост и не си мислете, че всеки друг е длъжен да ви пази. Shit happens, deal with it.

Дано да емигрира, дано...

Плачковица къде се е заразила и какво е правила там?

Тая за какво реве че се е заразила. Нали се е ваксинирала. Други години не е ли боледувала от сезонен грип. Акде бягай г-жо никоя

Не се е ваксинирала

С еднопосочен билет. Аман от мрънкащи. То понеже където има много ваксинирани никой не се разболява и никой не умира.

Днес минахме 2500 случая за денонощие,процента заразени е 10,55%.149 души си заминаха ,това вече е касапница! София гони 600 случая!!! При 18% ваксинирани ,колко още невинни души трябва да отлетят за да узрее в тиквите на това неадекватно правителство,че трябват действителни мерки!!!! В главите на тия жалки Мунчовци са само избори,избори и пак избори! Започва ефекта от най- голямата предизборна глупост- хвърлянето на дечицата на първа линия в тези куптори непроветриви,каквите са училищата в България! При само 30% ваксинирани учители! И то след като вече го преживяхме миналата година! Безумци,опомнете се!

И двамата ми ваксинирани родители са болни. Единият е в болница.

Който го е страх, да се ваксинира. Впрочем, това е двудневна статистика след почивните дни. Ибог знае колко вярна.

Bravo...hubavo e da se kazva istinata

Махайсе тогава,аман от мрънкачи