Мариана Попова, която се разболя от Covid-19 и се беше разгневила на Лили Иванова, ф.к. "Левски" и организаторите на други масови прояви, с мотива, че по време на пандемия, не бива да се струпват хора, сподели, че в дома ѝ всичко е под контрол. Малката ѝ дъщеря също се беше заразила.

"Малко полезна информация за родители! След положителен тест на Кати, болестта протече леко с хрема и температура, на третия ден беше видимо здрава с енергия и направихме тест на петия ден, който отново беше положителен. Целия цикъл е около 8 дни, чак тогава Кати показа отрицателен тест. Хубаво е да се знае, че са необходими около 10-ина дни, за да не сме заразни и да пазим другите. Естествено, всичко това се установява с тестване. И само за протокола да кажа, че не зная за какво присъствено обучение говори министъра, след като Мария е вече 2 седмици онлайн, като ги пуснаха само за 2 дни да се доразболеят".

Хората ѝ честият оздравяването, а певицата припомня на всички колко е важно да се пазят околните. "

"Знаете ли кое е по- оптимистично и едновременно наивно, това че продължавам да вярвам и да моля хората, поне малко да се грижат за другите и да пазят чуждите", отговаря тя на един от коментарите. 

Мъжът до нея, актьорът Веселин Плачков, споделя нейната публикация във Фейсбук профила си и допълва с информация за своята дъщеря и как се правят тестове. 

"Здравейте, това е моята дъщеря Андреа, която учи в Англия и с много обич направи тази демонстрация за вас. Считам, че това ще бъде полезно за много родители и ще вкараме спокойствие за това как и по какъв начин се правят тези тестове, което успокоява всички там и няма болни в училище! Бъдете здрави и моля Ви, това е чисто информативно".