Водещата на "Събуди се" Марина Цекова разкри пред зрителите на предаването щастлива новина. Журналистката на NOVA сподели, че е в очакване на второто си дете, съобщиха колегите ѝ.

"С екипа на "Събуди се" спестихме една малка подробност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на истински важните неща в живота и да им се посветя, освен на работата си, която много обичам", каза Марина Цекова.

Тя благодари на зрителите за доверието през последната година.

"Огромни благодарности и към екипа на предаването за всичко, което направиха за мен и за нас през тази една година. Няма да го забравя", допълни Марина Цекова.

Екипът на "Събуди се" изненада водещата и с емоционален поздрав от нейната колежка и приятелка Наталия Луценко. Марина Цекова посвети специалната си награда на телевизионните отличия "Свети Влас", която получи в началото на юни, именно на украинската журналистка, която всеки ден отразява военните действия в родината си.

Наталия Луценко благодари на Марина Цекова не само за вярното и дългогодишно приятелство, но и за безкомпромисния професионализъм и подкрепа.

"Никога не остана безразлична към случващото се и аз съм ти завинаги признателна. Изненадата ни беше огромна, когато посвети телевизионната си награда на мен и на всички украински журналисти. Това ми показа за пореден път, че ти си съпричастна към всичко, което преживяваме в момента и разбираш какво причинява тази война в Украйна. Но сега е време да се погрижиш за себе си и за твоето прекрасно дете, което скоро ще види света. И понеже ни гледа цяла България, искам да кажа, че ти си един от най-добрите професионалисти, които познавам и не се съмнявам, че в първия момент, в който можеш да се върнеш на екран, ти ще го направиш" - разказа Наталия Луценко.

Ники Василковски, който също бе в студиото, каза, че има поздрав изненада и от целия екип на предаването и пусна видео послание.

"Искаме и ти и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи", каза след това той и й поднесе букет с цветя.

"Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи", завърши Цекова със сълзи на очи.