Мария Бакалова, номинирана за "Оскар" за изпълнението си в "Борат 2", която наскоро участва в "Bodies Bodies Bodies", и "Guardians of the Galaxy Holiday Special", се присъединява към група от умели жени, готови да нанасят безпощадни удари. 

Според "The ​​Hollywood Reporter" Бакалова ще влиза в компанията на Ева Грийн ("Домът на мис Перигрин за странни деца", "Град на греха: Жена, за която да убиваш") и Руби Роуз ("Джон Уик: Глава 2", "Оранжевото е новото черно") в предстоящия "Мръсни ангели" - екшън трилър от Millennium Media. Режисьор е не кой да е, ами самият Мартин Кембъл.

Copyright: Academy of Motion Picture Arts and Sciences; Photographer: Matt Sayle

Камери ще се завъртят през декември в Мароко и Nu Boyana Studio на "Millennium Media" в Гърция, пише "Joblo". Сценарият е дело на Алиса Силвърман. "Мръсните ангели" взима за отправна точка изтеглянето на САЩ от Афганистан през 2021 г.

Разказва са квалифицирана група жени войници, представящи се за санитарен персонал, изпратени обратно на вражеска територия, за да спасят група отвлечени тийнейджъри, хванати в капан между ISIS и талибаните.

"Въодушевени сме от това колко бързо този проект се събра под ръководството на Мартин. Невероятният талант, който е култивирал, е свидетелство за силата на неговата визия като режисьор. Заедно с Ева Грийн, тези актриси ще съживят една вълнуваща и наситена с екшън история, която е едновременно навременна и комерсиална", каза съпрезидентът на Millennium Media, Джонатан Юнгер.

Играта на Бакалова бе високо оценена в Холивуд, след като актрисата подмами Руди Джулиани да участва в инсценирано интервю в частна хотелска стая в "Борат 2". Твърди се, че по време на интервюто Джулиани е бръкнал в панталоните си и е докоснал гениталиите си, докато се е облегнал на легло. Въпреки че беше заловен в крачка, Джулиани отрече неадекватното си поведение.

В "Marvel Guardians of the Galaxy" тя озвучава космическото куче Космо. Предполага се, че в новия филм Бакалова ще разкърши приятно оформеното си тяло в екшън сцени, за радост на поклонниците й.

Тя участва и в филм за 70-те години на миналия век "Fairyland", в който е в ролята на Полет, а в лентата се снима и Адам Ламбърт.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)