Мария Бакалова се появи доста стилна на официалната прожекция на филма "Спенсър" в Лос Анжелис в тоалет на Versace. Тя благодари на дизайнерите от модната къща в профилите си в социалните мрежи, че са я накарали да се чувства "толкова шик и специална". Бакалова беше с малка черна рокля и сако в същия цвят. 

Българската актриса, номинирана за "Оскар", описва филма "Спенсър" като интересно преживяване. "Безумно красив, поетичен филм, а играта на Кристен Стюарт е изключително добра!", твърди Бакалова. 

В одобрителните коментари под поста й във Фейсбук има и такъв от Васил Василев Зуека и жена му, тъй като те се подвизават с общ профил. 

Снимка: Getty Images

Във филма "Спенсър" се разказва за три дни от живота на Даяна, когато неохотно се отправя към Сандрингъм Хаус за коледна среща с британските кралски особи, докато бракът й с принц Чарлз се разпада. По червения килим за премиерата в Лос Анжелис се разходиха още Адриана Лима, Ема Робъртс, Ашли Бенсън.

Преди светското събитие в Лос Анжелис, Мария Бакалова показа много сексапилни снимки в компанията на Мила Робърт, дъщерята на Ваня Цветкова, на които са се отбелязали във Венеция. На кадрите са боси и тичат по улиците.