Двете български диви в Холивуд - Нина Добрев и Мария Бакалова не пропуснаха да се смесят със знаменитостите на Супербоул и изгледаха финала на американското футболно първенство от първите редове. Нина Добрев, която е доста по-напред във филмовите си изяви и постижения, беше с приятелката си Джулиан Хъф, с която преди време се впуснаха в бизнес с вино.

Не е ясно дали с Мария са се засекли, явно всяка е предпочела да вика от трибуните със свои хора.

Мария е била с Пейтън Гъли, който се е отбелязъл в нейната компания. Вероятно младежът е новият ухажор на актрисата, която миналата година триумфираше с номинация за "Оскар".

Гъли се е описал като адвокат, който съчинява детски книжки и песнички и живее в Лос Анжелис. На снимката с Мария са прегърнати, но никой не е споменал на какъв етап са отношенията им. Гъли обаче съобщи, че са викали за победата на "ЛА Рамс". Мария и Гъли позираха и миналата година заедно.

След като изгледа Супербол в женска компания, Нина Добрев обърна внимание на приятеля си Шон Уайт и на Свети Валентин са се позабавлявали на ски писти. Тя казва, че "още не й е омръзнало от него".