Дженифър Лопес и Бен Афлек отново демонстрираха свежестта на чувствата помежду им на премиерата на филма "The Tender Bar" в "Chinese Theatre" в Холивуд. Двойката изглежда по-щастлива от всякога, отбелязват светски хроникьори. Джей Ло бе зашеметяваща в дълга, бледосиня копринена рокля на "Elie Saab" с V-образно деколте, допълнена от чанта "Tyler Ellis Lily". Бен беше елегантен в черен костюм с бяла риза и подходяща черна вратовръзка, докато позираше до приятелката си.

Снимка: Getty Images

Сред гостите на премиерата е била и българската актриса Мария Бакалова, която напоследък доста активно взима участия в светски прояви в Холивуд. "Daily Mail" отбелязва, че Бакалова е била перфектна в малка черна рокля с "разтърсващи обеци Rahaminov Diamond". Тя изгледа новия филм, в компанията на още много известни актьори, среди които и Жаклин Бисет, Кийфър Съдърланд, Кристофър Лойд. Той участва във филма в ролята на Дядото. Клуни не беше забелязан на светската премиера.

Жаклин Бисет

Снимка: Getty Images

Тай Шеридън е в ролята на Джуниър, който търси баща си, изчезнал след раждането му. Афлек играе чичо му Чарли. Филмът ще тръгне в кината в Обединеното кралство на 17 декември и в световен мащаб на "Amazon Prime Video" на 7 януари 2022 г.

Бен и Дженифър обявиха събирането си през април тази година, след като прекратиха годежа си преди 17 години.

Бакалова е шик

Снимка: Getty Images