Мария Бакалова в секси черна рокля на кинопремиера с Бенифър

Джей Ло и Афрек се целуваха по червения килим преди прожекцията на "The Tender Bar", режисьорът Клуни обаче не дойде

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А докато бенифер се целуват , Мария светила ли им е?

Може да не е голяма звезда, но е там, където ние никога няма да бъдем!

Компанйонка демек проститутка. Нали така ги наричат в холивуд.

Миниаттюрната роля,която изигра ,не изисква много талант. Тая работа я вършат почти всички качествени жрици . Но пък иначе не й отричам ,че се появява тук и там с рокля на някой бранд. Дано я забележат за по - съществена роля,че часовника тиктака.

Много е хубава!Радвам се за нея,за успехите и.И ми е хубаво,че тя и аз сме Българи.А също и че има толкова много успели български граждани.Независимо от етноса им!

Колкото и красиви и талантливи да са нашите и някои други ,ролите се дават само на еврейската общност !Пример -Гал Гагот не прилича на нищо но е еврейка

Винаги се учудвам как форумците от дира са най-красиви и умни, пък никъде не съм чул някой форумец да е измислил нещо в обществото или да е спечелил конкурс за красота. По конкретната тема, хич не харесах Бакалова във филма Борат 2, но на конкретната снимка я намирам за красива.

За всеки влак си има пътници, просто на този ти си единствения...

Товарищ, не пиздите! Ще ви сваля от влака цялата кремълска агитка пишеща красными минуси на Бакалова.

няк..

Поне да се нагледа на истински звезди.

Нещо друго прави ли, това безмозъчното........

Тая съвестно си плаща членския внос в дира .

Боли ма … !

Не знам за писалата статията, но на мен момата не ми е никак секси.

Не съм особено претенциозен. Ма тук нито тяло, нито лице, нито чар, нито излъчване. Предполагам за това са и масовите негативни реакции. Потребителят не е хич претенциозен към артистични качества, свикнал е да консумира посредствени кино полюции. Но поне очаква да "оплакне" окото. Тук положението е толкова критично, че ако ще да се облече с най-модерните дизайнерски парцали, се тая.

да накараш мастития адвокат и кмет на Ню Йорк, Джулиани, да си свали панталоните пред теб е черешката на Холивуд. За това е нужен и чар и женска психология. Американска артистка дори не би посмяла да си го помисли. Затова Саша Коен е вкючил славянската Мария във филмът си. Филма не е мой, но Мария е изиграла ролята си перфектно и има място в Холивуд. Абе, вие с крокодили ли спите?

Много са ти сбъркани представите щом смяташ, че да съблазниш някой дядо е голяма работа. В такъв случай сигурно се кефиш и на Светлани и Николети и себеподобните им.

Адвоката на Тръмп и кмет на Ню Йорк намя аналози по статус в България, че и в ЕС. Когато отидеш да съблазниш Валентина Матвиенко, запишеш а после покажеш на цял свят и с това се състезаваш за Оскар....ОСТАВАЙКИ ЖИВ....ела да ме апострофираш. На следующий раз, когда хочешь обосрать кого-то....сначало щаны сними!

Сериозно ли има такива лешпери като теб бе? Грозни сте като мислите ви. Останеш жив? Кво? Напротив, случката доказва за пореден път, колко са добри Мосад в създаване на ситуация. Щом тая замита селянка са успели да набутат на кьорав дядка дето ще опъне нещо русо ако ще метла да е и да мирише на сирене. Малоумни скотове. После защо изчезваме като нация.

Каква е тази мизогиния от Холивуд? Защо името на мъжа трябва да стои пред това на жената? Дненибен звучи толкова по-добре. Хахахахаха