Интензивните тренировки и посещението на фитнес залата са неизменна част от ежедневието на знаменитостите. Тяхната популярност и медийно присъствие изискват привлекателен външен вид и възможно най-добрата фигура, за да привличат вниманието както на феновете си, така и на фотографския обектив.

Вижте кадъра >>

След като приключи участието си в "Капките", където се класира на второ място, сега Мария Илиева се стяга за предстоящата си музикална обиколка на страната. Подготовката ѝ включва и сериозни физически упражнения със звездния треньор Симеон Миланов.

Освен тази активност, обаче, синът на певицата също се старае да помогне на майка си да поддържа добра форма.

"Aлександър се старае да ме държи във форма и след тренировка . Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт "тичане след бебе", написа Илиева към снимка, която публикува в Инстаграм страницата си.

На кадъра изпълнителката на "Всичко" е облечена в сив спортен екип, вързана на опашка коса и слънчеви очила, като държи сина си. Двамата са седнали на люлка на детската площадка, която очевидно често заменя обстановката на фитнеса, но не прекъсва активния спорт на Илиева.

Певицата стана майка през януари миналата година. Георги, бащата на Александър, живее в Белгия, където развива успешно бизнеса си и страни от медийното внимание.