Мария Илиева има един от най-красивите поводи да празнува - синът ѝ Александър, който вече е и батко, става на 4 годинки.

"Така неусетно минаха цели 4 години... Най-щастливите в живота ми. Александър ми даде най-пълноценното усещане за безусловна любов и смисъл. В очите и усмивката му откривам мощен заряд да съм жива, да творя и да не слагам граница на мечтите си. Всеки ден. Бъди щастливо, мое скъпо човече! Обичам те безкрайно. Честит рожден ден!", написа тя във Фейсбук и последваха хиляди поздравления.

Наскоро певицата сподели че второто ѝ дете - дъщеричката ѝ София, е много мила и ги оставя да поспят през нощта. Таткото е бизнесменът Александър Междуречки, когото тя похвали в грижите за малката принцеса.

"Той е всичко, което може да се очаква от един добър баща", сподели наскоро по bTV Мария и определи тяхната любов като "осмисляща, мъдра и изпълваща".

Изпълнителката сподели, че и двете ѝ бременности са протекли съвсем нормално. Но първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от батко си Александър. 

Алек, чиито татко е бившият футболист Георги Михайлов, активно е включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвял млякото за сестричката си, а когато тя плаче, я милвал, целувал и успокоявал. Майка му го насърчава да ѝ пее, но засега той отказва. Мария коментира и че синът ѝ "пее много сърдечно и фалшиво".

"Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно", наясно е тя.

Илиева сподели и още нещо - че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си. Тя коментира, че вече има всичко, което би искала: "Благодарна и щастлива съм за нещата от живота, които ме доведоха до тук", каза още звездата. 

 

 

Мария е професионалист до мозъка на костите и въпреки грижите за децата, тя е активна на музикалната сцена. След два дни певицата ще зарадва почитателите си във Варна с клубен концерт, първият ѝ за годината.