17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз днес празнувам 45 години от първата ми чикия. Няма ли да ме отразите?

Прав сте! Един мъж трябва да е много благороден и да не е егоист, за да се грижи и обича дете, което не е негово. Да няма деление между децата.Малко са мъжете, способни на такава " саможертва". Тъжната истина е, че много от тях не се грижат за собствените си деца, какво остава за чуждите. Но може да е случила на мъж. Кой знае!

Вие сте мъж и ме разбрахте правилно.

Абе не знам, ама какъв пърделник е отпрала....

Един въпрос към г-жа Мария Илиева... Как така вие сте тук, а г*за ви е в Севлиево ... !?

добре че я заредиа преди да пресъхне

нас какво ни интересува, а между другото каква е тарифата за такава статия.

ДОСТТЪЧНА

Коя е Мария?

А Мария колко годинки празнува?

Това ли е най-важното, на колко години е? А не , че ще отгледа две здрави и красиви деца и вероятно ще ги направи добри хора.

Важното е децата да са щастливи, докато растат. Да получават много любов и от мама и от тати. Е, в случая с момченцето, то ще има вниманието на пастрока си, но бащина любов и грижа ще му липсват цял живот. Щото Мара за да не изпусне влака набързо се оноди с човек без обич.

И на 25 да беше родила, пак можеха да свършат така нещата. Начинът по който се изказвате е просташки. Има хиляди щастливи деца на "самотни" родители и хиляди нещастни, живеещи в "здрави" семейства.

Използвах широко известни факти и опита си, за да Ви опонирам. За циничния тон - той е страничен професионален дефект от бъркането в много души и съдби.