Певицата Мария Илиева, която в началото на месеца изненада публиката с новината, че е бременна, бе специалният гост на предаването "На кафе" тази сутрин. Пред водещата Гала тя разказа повече за живота си, работата си и предстоящото раждане на второто си дете.

Мария бе в студиото със сина си Александър, който по детски се забавляваше с боядисването на яйца и игри. Момченцето е първото дете на певицата и бившия футболист Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели скоро след раждането на момченцето им.

Макар че не разкри кой е мъжът до нея в момента, който е и бащата на детето, което певицата очаква, тя все пак сподели, че има такъв човек и първо на него е пуснала новата си песен "Любов". Илиева официално представи песента в "Забраненото шоу на Димитър Рачков" миналата неделя.

Снимка: Facebook / Забраненото шоу на Рачков

Разбира се, синът ѝ Александър също бил сред първите слушатели на парчето, но в началото той бил разочарован, че в него не чува за любимите си герои. Мария споделя, че 3-годишният Александър пее много фалшиво, макар и с цяло сърце. Тя е категорична, че не желае детето ѝ да стане музикант.

Певицата очаква раждането на второто си дете, за което все още не разкрива дали ще е момче, или момиче, през лятото и се радва, че този път ще може да се наслаждава на хубавото време при първите разходки с бебето.

Скоро предстои да видим Мария и с роля в сериала "Порталът" по БНТ, който ще се излъчи за първи път точно на Великден тази година. Там Илиева влиза в образа на голямата българска певица Йорданка Христова. Тя с нетърпение очаква реакцията на Йорданка Христова и се надява, че се справила добре с тази нелека задача.

Снимки: Мирамар филм