Мария Илиева пуснала новата си песен първо на любимия си човек

Певицата говори за бременността си, музиката и новите си проекти

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева пуснала новата си песен първо на любимия си човек | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предстои на Мара. На кого да припише новото бебе... С първото се провали, защото след дълго умуване реши да обяви за татко едно младо момче, син на богаташ, но младежът избяга чак зад океана, при мисълта, че леля му Мара, 20 години по-дърта от него, иска да го подмами... Сега пак умува на кога да хвърли примката... Трудно е в сегашната стагнация да хванеш в примка заможен младеж...

Браво Мими! Само така, живей си живота и никакъв данък обществено мнение! Негативните мнения само рак ще им докарат заради злобата, завистта и тедногръдието - да си знаят! Успех с раждането и да си се радвате с дечицата, а защо не и с новият татко! Аз.

Нина

За пеенето не знам, ама за визията... Спри да се оперираш толкова, Мария! Неразпознаваема си! Уж всички имате хубави гени, а не спирате да се коигирате! И все повече заприличвате на клонинги!

Мара на майчин език ли е пяла. Тя е наследничка на стар цигански род, майстори на талиги

Не използвайте това име.Вълдобрев е много стойностен човек и много талантлив във всичко,с което се занимава.Познавах баща му и се възхищавах от неговия професионализъм.Той е възпитаван в едно чудесно българско семейство и не би употребил думите,които написахте за Мария Илиева.

само космонавт не е бил,Бе ге простотия

Детето изглежда пълен олигофрен и сигурно пак ще го врат по телевизии, като 20-поколения бездарници дето ги гледаме вдеки ден.

кефи ме Мария, как роди 2 деца на 42 години ..... евала

Точно! А аз съм на 38 и разправям че съм изпуснала времето.

Да, но е по-добре да не лежите на тази кълка. Много хора вече имат репродуктивни проблеми. Не чакайте последния влак, по-разумно е, просто. И по-отговорно.

А Гоце чу ли песенчицата.И одобри ли я.

Направо се размекнах от тази сърцераздирателно-романтично-бозава история. Живота ми е вече не е същия след тази информация. Алелуя!

Този в тумбака или този, направил тумбака? Пустите му женоря, дай им само таковане, всичко друго е периферно. Чакат да ги "заплодиш" с ветеринарния термин, и после им ставаш излишен, ако си отремонтирал къщата. Минаваш по-назад даже и от кучето и котката. Поне в тази т.нар. държава е така.

Тези, които хранят сантименти към женките - плащат скъпо цената за среща с реалността. Това ни е функцията на мъжете, да заплодим и да гърбим след това. Разликата идва, когато мъжът е наясно, че това го чака. Тогава може да направи осъзнат избор и да намали влианието на сантимента създаден от майка му и да победи долната си част на тялото. Няма мъж, който да се е отървал от едиповият си комплекс и е победил сексуалните си нужди (тоест той насочва а не се остявя течението да го клати) да е в прецакана ситуация.

Да, явно някой женска ги е раждала.... а може би и правила?!

Имам решение за такива като теб - просто си хвани мъж, но тогава ще видиш че и мъжете не сте стока!

Оффффф ...

Офффф-ца!

Много е жалка горката

Жалка е, но пак живее по-добре от теб :) Не я мисли

Какво е жалкото в случая?Че е създала осъзнато две деца или че не спира да работи?