Всяка популярна личност добре знае, че славата винаги идва с определена цена, а част от нея са ярките светлини на прожекторите, които неизменно се опитват да навлязат в линия ѝ живот, нарушавайки неговата неприкосновеност и излагайки го на показ. Ето защо в нередки случай звездите предпочитат да спуснат плътна и тежка завеса над своето ежедневие, пазейки го ревностно далеч от всички любопитни погледи. Точно така стори неотдавна и Мария Илиева, която трябва съвсем скоро да роди второто си дете.

Сякаш разбрала колко опасни могат да бъдат спекулациите, изпълващи медийното пространство, откакто в началото на месец април т.г. изненада почитателите си с радостната вест, че отново е бременна, певицата реши да обгърне в мистерия случващото се около нея. Така например тя все още не е издала нито пола на бъдещото си отроче, нито самоличността на неговия баща. 

Вижте снимки на Мария >>

Напоследък в своите все по-редки изяви, брюнетката упорито отказва да разкрие каквато и да било информация около тях, а гостувайки в "Забраненото шоу на Рачков", в което даде първото си интервю, след като официално съобщи, че повторно ще става майка, до тези въпроси така и не се стигна... Все едно изпълнителката на хита "Нищо" бе склонила да отиде в студиото само при условие, че тази тема остане табу. Както всъщност се случи.

Сега обаче тя все пак реши да сподели нещо, макар и малко, за мъжа до себе си в ефира на Нова телевизия. Взимайки участие в едно от предаванията, тя обясни, че настоящият ѝ партньор е най-възхитителният мъж, с когото е била досега. По думите ѝ той я кара да се чувства обичана.

"Аз не крия щастието си. Мисля, че то трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това", каза Илиева, като и сега запази в тайна името му.

Първородният наследник на Мария носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Бащата му е бившият футболист Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели скоро след като момченцето им се появи на бял свят. Очаква се второто ѝ бебе да проплаче в разгара на лятото. Преди месец тя сподели, че се радва, че този път ще може да се наслаждава на хубавото време при първите разходки с него, тъй като синът ѝ се роди в края на януари през 2018 г., когато температурите навън все още бяха ниски.