Мария винаги е умеела да поддържа високия градус на страстите около себе си, още от началото на своята кариера. Преди години обаче, когато стана рекламно лице на марка бира и се снима в култовата тв реклама, в която отваря бутилка от алкохолната напитка със скрита между гърдите си отварачка, ситуацията ескалира. Тогава певицата спечели голяма част от сърцата на господата и увеличи сериозно бройката на привържениците си.

Вижте кадрите >>

От тогава до сега тя не спира да демонстрира сексапил и да предизвиква интереса на представителите на силния пол. Доказателство за това са и провокативните снимки, които тя публикува наскоро в своята официална Инстраграм страница. Кадрите са от последното видео на бившата на бизнесмена Хриситян Гущеров, което носи заглавие "Липсваш, мило мое".

На изображенията, с които зарадва своите последователи в социалната мрежа, брюнетката позира на велоергометър по доста изрязан черен спортен екип от две части с бели кантове.

На едната фотография, заснета в гръб, изпълнителката е заела предизвикателна поза, с която разпали интереса на мъжкото съсловие. Феновете ѝ изписаха множество комплименти и поставиха редица емотикони във формата на пламъци, а един от тях дори ѝ отправи предложение за брак.

"Става горещо", гласи посланието на един от коментарите и със сигурност е така.