Има едно нещо, което свързва Матю Пери и Дейвид Бекъм и това е любовта към сериала "Приятели", разбира се.

Доказателство за това са коментарите, които си разменят двамата известни мъже в социалните мрежи по повод облеклото на бившия футболист и съпруг на Виктория Бекъм. Миналата седмица той сподели снимка в своя Инстаграм профил, запечатвайки на нея момент от следобедната си разходка със своята съпруга. На снимката Дейвид е облечен с тениска, отразяваща ключов момент от сериала "Приятели".

Вижте кадъра >>

Матю Пери, който изпълнява ролята на Чандлър Бинг в сериала, веднага забелязал тениската на Бекъм и репостнал снимката в своя Инстаграм профил с коментара:

"Този човек има страхотен вкус. Който и да е той!"

А Дейвид Бекъм на свой ред му отговаря:

"Круз ми подари тази тениска. Но мога ли да нося повече дрехи?!"

Вижте тази публикация в Instagram.

This guy has really good taste. Whoever that is.

Публикация, споделена от Matthew Perry (@mattyperry4) на

Последното е цитат от епизода на шоуто, в който Джоуи е облякъл всички дрехи на Чандлър, заради един техен спор и казва: "Ти ми скри дрехите, а аз нося всичките дрехи, които имаш. Мога ли да нося повече дрехи?")

Щампата върху тениската на Дейвид Бекъм отразява точно таи сцена, която явно футболната звезда познава много добре. И се оказва, че всички в семейството са запознат с любовта на Дейвид към "Приятели". Тениската му е подарък от единия от тримата му сина - Круз. Преди дни Бекъм сподели и кадър, на който двамата с дъщеря му Харпър носят подобни суичъри със знаменитата реплика на Джоуи от "Приятели" "How you doin'", като щастливият татко подчерта, че дрехата му е подарък от дъщеря му, защото тя знае колко много той обича сериала.

През октомври миналата година пък Дейвид Бекъм се появи на снимка в едно джакузи с друга звезда от "Приятели", а именно Кортни Кокс.

Дейвид Бекъм и Кортни Кокс

Снимка: Официален профил в Instagram

Оказа се, че двамата са взели участие в епизод на комедийния сериал "Модерно семейство".

Дейвид Бекъм и Кортни Кокс

Снимка: Официален профил в Instagram