Звездата от сериала "Приятели" Матю Пери е разкрил тонове тайни в мемоарите си "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", а последното разкритие е свързано с "говоренето на Чандлър".

53-годишният актьор твърди, че не може да понася начина, по който героят му набляга на определени думи в първите пет сезона на хитовия сериал - въпреки че сам е измислил тази идея. Той каза, че е трябвало "да моли продуцентите" да спрат да пишат репликите му по този начин.

"Този специфичен каданс - може ли да бъде по-досаден?" - беше толкова изигран, че ако трябваше да поставя ударението на грешното място още веднъж, мислех, че ще избухна, така че просто се върнах към нормалното произнасяне на репликите, в по-голямата си част в шести сезон и след това", пише той в книгата, според "Variety".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пери разкрива, че първо е тренирал гласа си с група приятели извън екрана.

Преди излизането на книгата във вторник Пери разказа пред Даян Сойер за пристрастяването си и за помощта на колегите си в трудни моменти. Той каза, че Дженифър Анистън "най-много му е подала ръка".

Той също така разказа подробно как Триша Фишър - дъщеря на Еди Фишър и полусестра на Кери Фишър - му е помогнала да преодолее срама.

Снимка: Официален профил в Instagram