Холивудският актьор Майкъл Дъглас отново стана дядо, след като синът му Камерън и дългогодишната му приятелка Вивиан Тайбс го дариха с внук, пише сайтът на сп. "People".

Четиридесет и две годишният Камерън Дъглас, който също е актьор, лично е съобщил радостната вест. Той е публикувал в Инстаграм своя снимка с половинката си, 3-годишната им дъщеря Луа Изи, облечена като Елза от "Замръзналото кралство", и новороденото момченце.

"Кацнахме на планетата Земя. Посрещнете с добре дошъл сина ми Райдър Ти Дъглас", гласи придружаващият фотографията текст.

Изражението, с което позира малката принцеса Луа Изи, е привлякло вниманието на известния ѝ дядо Майкъл Дъглас и съпругата му, актрисата Катрин Зита-Джоунс.

"Невероятен подарък за празника. Толкова се радвам за Вивиан и теб. Не мисля, обаче, че Луа е особено впечатлена", пише в коментара си звездата от "Първичен инстинкт".

Зита-Джоунс също поднася поздравленията си за новото попълнение в семейството и не пропуска да отбележи изражението на момиченцето, което не изглежда особено въодушевено, предава БТА.

Вестта за най-новия член на фамилия Дъглас идва броени дни след като Камерън и Вивиан отпразнуваха третия рожден ден на дъщеря си Луа Изи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)