Напоследък две от най-обсъжданите теми са раздялата между Брадли Купър и Ирина Шейк, както и предполагаемата връзка на актьора с Лейди Гага. Историята между тях тримата разпали любопитството както на почитателите им, така и на пресата.

Вижте Лейди Гага и майка ѝ >>

По-рано този месец медиите съобщиха, че певицата се е преместила да живее в къщата на Купър, като още с нанасянето си е започнала да префасонира облика на жилището по неин вкус. Тогава феновете на руския модел сериозно възнегодуваха и започнаха да осъждат скоростта, с която Брадли допуска да се развият взаимоотношенията му с изпълнителката на "Bad Romance". По-късно, обаче, приближени до звездите категорично заявиха, че те не са романтично обвързани, а просто близки приятели и отрекоха да са се настанили под един покрив заедно.

Тогава нещата привидно се успокоиха. Брадли и Ирана дори се разбраха за попечителството над 2-годишната им дъщеря Леа, при това по съвсем цивилизован начин. Двамата решиха не само то да бъде съвместно, но и стигнаха до консенсуса да живеят в един и същи град - Ню Йорк, за да може Леа да расте с двамата си родители.

Но почитателите на трите действащи лица в "Роди се кавга" не спират живо да се интересуват от развоя на събитията около тях. Ето защо американската преса издири майката на певицата - Синтия Джерманота, за коментар относно раздялата на Купър и Хейк.

Журналистите откриха бизнесдамата, активист и филантроп във фризьорски салон, но персоналът ги възпря от лична среща. Все пак работниците се съгласиха да разпитат Джерманота по темата и да изпратят отговора ѝ в текстово съобщение на пресата.

На въпроса дали дъщеря ѝ е причината за раздялата на Брадли и Ирина, майката на Гага отговорила:

"Вината винаги е в мъжете", гласят думите ѝ в съобщението.

През миналата седмица Шейк бе забелязана в компанията на Алек Максуел - творчески директор на британското издание на "Vogue". Снимките, направени от папараци, показаха, че тя не само разговаря с мъжа, но и го прегръща в градски парк в Ню Йорк.