17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да имаш жена като ИРИНА и да се занимаваш с урунгел ГАГА си е престъпление. Да заведеш майка си на червения килим със жена си е Едипов комплекс. Тоя не е наред в главата,като оня Роналдо с цялата си рода. Кояормална жена ще търпи двама льольовци.

Дидж ю лост йо ф. брейн бро? Каква п. оставяш, дете, заради тоя вампир, ццц светът е полудял....

Очевидно бившата на Роналдо е подходяща за една нощ, летен флирт , но за по-дълбока и трайна връзка има нужда не само от крака и очи , трябва си и ПРИСЪСТВИЕ , интелигентност , чар , обяние и куп други наистина звездни неща . А и майката , майката на момчето( Брадли Купър) както и при Роналдо ги вижда от самолет тези огромни липси........

Виновни винаги са жените те изневеряват винаги

В тоя сайт статия след статия за тия плащат лиси татуианата ковра и руската ковра и тоя гей

Майката е много красива жена, за разлика от грозната и нахална га-га

Подобни истории могат да са пример и успокоение за по-невзрачните жени, които не са имали късмет да се родят красиви. На красавиците също им изневеряват, и на супер моделите, и най-сексапилните жени, по които въздишат милиони мъже по света. Както се казва - и най-хубавата жена е омръзнала на някой мъж. Дори хубавиците го приемат по-тежко, защото е удар по егото - уж красавица....пък мъжа й ходи по чуждо. Човешкото око е ненаситно

Toя е гей а според мен ако някой е изневерявал това е жена му а не тоя

Luna0102

"Снимките, направени от папараци, показаха, че тя не само разговаря с мъжа, но и го прегръща в градски парк в Ню Йорк." Ужас, вместо да си сложи камък на врата и да скочи от моста, тя взела че продължила напред.

Направо му е бръкнала в дупката, то много добре се вижда на снимките. И в двата джоба също, това ще се види на други снимки по-късно.

Ирина има много хубаво дете и това е повече от цялата музикална слава и пари на света.

освен хубаво и много добре подсигурено.

Ирина Шейхисламова, както и е истинското, име е една празноглава руско-татарска кукла, дето освен джудо (или самбо), май друго компетенции няма. Явно на Брадлито му е омръзнало всеки ден едно и също. На негово място аз бих минал на друга подбона на Иринчето, докато пак не ми писне. ама това е лично мнение.

ти си просто любител но не е ясно на какво

....на празноглави манекенки

манекенка да така е

С пластични операвии много пластични операции е

Хич не ми е зор. Няма ли любов, така става. Шейк е по хубава, но Гага е по богата. Пари при пари...

Гага е доста талантлива и предприемчива, а явно и умна. Една жена може да бъде много привлекателна, дори и да не блести с външна красота.

което значи че Ирина блести с красота и това е самата истина

Блести с пластични операции

На тая майка и ако вземе да се вземе с дядото на Брадли ше настане такъв живот, че само си викам "Дано!"

майката дали ще е съгласна това първо и второ за нея защо няма информация