Днес Майли Сайръс представя осмия си студиен албум, който носи заглавието "Endless Summer Vacation" ("Безкрайна лятна ваканция"). Заедно с издаването на колекцията, тя разкрива и официалното видео към седмото парче от проекта "River", режисирано от Джейкъб Биксенман.

Тавата включва сингъла "Flowers" плюс дванадесет нови парчета. Суперхитът "Flowers" прекара шест седмици на върха на класацията "Billboard Hot 100", което е личен рекорд за неговата изпълнителка. Също така, това е песента, която най-бързо достигна 500 милиона стрийма в историята на дигиталната платформа Spotify.

"Когато става дума за последователността на "Endless Summer Vacation", аз я разделих на две части - сутрин и вечер - за да представя албума като пиеса. Сутринта за мен представлява време, в което енергията кипи и има потенциал за хиляди възможности, нов ден е. В нощта има нотка на застой, но и в същото време блясък. Вечерта е страхотно време за почивка, за възстановяване... или пък е подходяща да излезете и да изпитате дивата страна. Лос Анджелис има специфична нощна енергия, чрез която усещаш как хората стават по-освободени и отворени към приключения, това е много вдъхновяващо за мен", споделя Майли за идеята, стоящата зад новия ѝ проект.

Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Mike WiLL Made-It, Greg Kurstin и продуцентите, спечелили тазгодишната награда "Грами" за "Албум на Годината" Kid Harpoon и Tyler Johnson, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.

"Endless Summer Vacation" излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на радио Витоша, радио The Voice и списание DIVA!