Актрисата Меган Фокс и рапърът Къртис Джеймс Джаксън III , по-известен с артистичния си псевдоним 50 cent, ще се впуснат в новото екшън приключение от поредицата "Непобедимите", съобщи "Hollywoor Reporter", позовавайки се на компания "Lionsgate".

Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Ранди Кутюр, които участваха в предишните три филма, ще се завърнат в познатите им роли.

Вижте снимки на Меган >>

Според изданието в центъра на сюжета този път ще бъде героят на Стейтъм - Лий Кристмас, а не Барни Рос (Сталоун), както беше в предишните филми. По-рано се появиха съобщения, че Силвестър е решил да се оттегли от проекта. Артистът обаче изглежда е размислил и зрителите отново ще го видят в образа на Рос.

Освен Меган Фокс и изпълнителя на "Candy Shop", новото попълнение в актьорския състав на "Непобедимите 4" е майсторът на бойни изкуства и каскадьор Тони Джа.

Зад камера ще застане бившият каскадьор Скот Уо, преквалифицирал се в режисьор, предава БТА. Сценарият е поверен на Спенсър Коен. Снимките на продукцията ще започнат през есента.

Трите филма от поредицата "Непобедимите" събраха над 800 милиона долара в международния бокс-офис, припомня изданието.