Ако сте сред почитателите на Меган Фокс, още от мига, в който сте я зърнали в "Транформърс", и живеете в София, то като нищо, разхождайки се из централните улици на града, можете съвсем случайно да видите жена, приличаща досущ на вашата холивудска любимка. Преди обаче да я подминете, мислейки си, че сте се заблудили, знайте, че има реалната възможност очите ви да не са ви подвели.

От известно време актрисата действително е в София, а причината за визитата ѝ, както може би и сами вече се досещате, са снимките на нов филм с нейното участие. Заглавието на лентата е "Till Death", а работата по нея се очаква да стартира тези дни в киностудио "Nu Boyana". Всъщност създаването на продукцията бе насрочено за март т.г., но предвид коронавирус пандемията, завладяла света, тя бе отложена за неопределен период. Но сега очевидно нейният миг най-после е настъпил.

Вижте снимки на Меган >>

Естествено, главната роля е поверена в ръцете на Фокс. Тя ще се превъплъти в Ема - жена, закопчана с белезници към мъртвия си съпруг, която ще трябва да намери начин да се изплъзне на двама наемни убийци, чиято цел е да я ликвидират.

Преди няколко дни синеоката красавица сподели в своя Инстаграм 24-часова история, с която информира своите последователи, че се намира в България. Краткото видео, което тя качи, бе заснето в хотелската ѝ стая, където тя се забавляваше в компанията на свои колежки - сестрите Алекса и Мадисън Бигос, опитвайки се да се нагоди към часовата ни зона.

Предвид задължителната 14-дневна карантина за хората, пристигащи у нас от чужди страни, екипът веднага е бил поставен под изолация, но в. "Телеграф" предаде, че още вчера всички са били подложени на PCR тестове за Covid-19. Интересен факт е, че преди още да излязат резултатите от него, звездата от "Костенурките нинджа" беше забелязана да се весели с приятелите си в заведение, разположено централната част на София.

Тогава някои от нейните почитатели, които я разпознаха и се осмелиха да я заговорят, не само успяха да се запознаят със своя идол, но също така и да си направят снимка за спомен.

Брюнетката ще остане у нас около четири седмици, през които не е изключено и настоящата ѝ половинка - рапърът Машин Гън Кели, да пристигне, за да я види. Двамата са заедно от средата на месец май т.г., след като Меган окончателно се разведе със съпруга си Брайън Остин Грийн. Вчера тя публикува в своя акаунт снимка със своя нов партньор. На изображението, което актрисата и музикантът са заснели в огледало, двамата позират с хавлиени кърпи, обгръщащи талията им.

"Болезнено красиво момче... Сърцето ми е твое", гласи посланието към изображението.