Кръщенето на малкия Арчи наближава, а родителите му вече избраха датата и мястото, на което ще се проведе събитието. Меган и Хари се спряха на спокойната обстановка, която предлага личният параклис на кралица Елизабет в Уиндзорския замък.

На събранието ще присъстват около 25 близки членове на семейството и техни приятели, като снимки ще бъдат публикувани още на следващия ден. Кралските кръщенета обикновено се провеждат при затворени врати, като присъстващите са от тесен семеен кръг, в който се допускат само най-приближените хора. Сред тях обаче няма да бъде кралица Елизабет Втора, която по същото време има друг ангажимент. 

Вижте снимки >> 

Параклисът е сантиментално място за кралското семейство. Той е създаден за кралица Виктория в периода между 1840 и 1847 г., като е разрушен от катастрофален огън през 1992 г., но бива възстановен 2 години по-късно.

През месец май миналата година в по-големия параклис "Сейнт Джордж" в замъка се проведе сватбата на Меган и Хари.

Откакто в началото на май т.г. роди малкия Арчи, Меган му се посвети изцяло и временно прекрати публичните си изяви. Разбира се има някои поводи, които изискват присъствието ѝ, като например честването на рождения ден на кралицата.

Сега херцогинята на Съсекс отново пренебрегна отпуска си по майчинство и изненадващо се появи със своя съпруг на бейзболен мач в Лондон през уикенда. Двамата изглеждаха по-щастливи от всякога на спортното събитие, на което присъстваха, за да дадат повече гласност на фондацията "Invictus Games Foundation".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бившата актриса бе ослепителна на събитието, за което избра изчистена и стилна черна рокля на "Stella McCartney". Тоалетът бе прибран с широк колан в талията, а долната му част беше разкроена. За визията си Меган се отказа от обувките на висок ток, които замени с пантофки в същия цвят.

Аристократите първоначално влязоха в съблекалните на двата отбора, за да се срещнат със спортистите. Мениджърът на "Янките" ги изненада, подарявайки им тениска на тима в умален размер, на чийто гръб над номер 19 е изписано "Арчи". Същото сториха и от „Ред Сокс“. Маркъл не скри вълнението си от милия жест и усмивка озаряваше лицето ѝ през цялото време, макар с принца да са имали безсънна нощ, както споделиха на играчите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След това двойката излезе на терена, където я аплодираха 60 хил. души, запълващи трибуните на стадиона. Присъстващите не отлепиха очи от тях и не спряха да коментират любовта им, която ясно личеше.

През есента семейството, заедно с бебето Арчи, ще осъществи първото си посещение в Република Южна Африка, което вече е официално обявено от Бъкингамският дворец. Дипломатичните визити на принц Хари ще продължат в Ангола и Малави.