Меган иска да покаже на съпруга си принц Хари най-доброто от Лос Анджелис, за да му помогне да се чувства добре, след като семейството заживя в САЩ, съобщи "Контактмюзик".

В края на март херцозите на Съсекс принц Хари и Меган се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство и заживяха в Северна Америка. След престой в Канада, Хари и Меган заедно със сина си Арчи се преместиха в Лос Анджелис, САЩ.

Вижте снимки на двойката >>

"Меган уверява Хари, че щом нещата се нормализират, той ще заобича новия им живот в Ел Ей. Тя иска да го накара да ходи пеша и му говори за местния поло клуб и колко ще му хареса да кара сърф", споделя познат на бившата звезда от "Костюмари" в книгата за разрива в британското кралско семейство, която предстои да излезе на пазара.

Междувременно стана известно, че Меган "не изключва" да се отдаде на кариера в политиката, пише БТА. Бившата актриса, която е на 38 години, чувствала, че мисията ѝ е да се бори за прекратяване на расизма в САЩ и иска гласът ѝ да бъде чут.

"Меган казва, че работата ѝ като лидер сега е по-важна от когато и да било и че обсъжда с Опра Уинфри и други лидери на общността как би могла да бъде част от решението. Маркъл усеща, че мисията ѝ отива далеч отвъд актьорската работа. Тя казва, че иска да използва гласа си за промяна и не изключва кариера в политиката", казва източник, близък до съпругата на принц Хари.