17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на кой му дреме какво си фантазира тази дето иска да е ''финансосо независима'' ама папка парите на свекър си....

Защо всички се борят да са лидери, а не редови изпълнители?

загубени ангели

Казвам го без злоба ..дано са щастливи..но Хари ,един англичанин няма как да не е извънземен в САЩ.,като в песента ,а той е израстнал и с традиции които си мисли че мрази...но детството ,младежките години и родителите са нещо много важно за човек и оформящо

Защо ли си вярва?

" той ще заобича новия им живот в Ел Ей. Тя иска да го накара да ходи пеша " - в Ел Ей никой не ходи пеша, всички звезди си имат лична охрана и шофьори 24х7.

Аре да вземеш да спреш да си мислиш , че летиш и да вземеш да се вземеш малко по на сериозно , а . В ЛА много хора ходят пеш, включително и топ звезди !!! Не всички звезди ходят с охрана и шофьори !!! По-скоро много малко звезди ходят с охрана ! Виждал съм и Скалата ( не Киро, разбира се) , и Брад Пит, и Киану, и Риана и много други да си джиткат пеша...

Горкото момче, изглежда влюбен, завалията!.....

какво работят тия нещо не разбирам

"Меган уверява Хари, че щом нещата се нормализират, той ще заобича новия им живот в Ел Ей. Тя иска да го накара да ходи пеша и му говори за местния поло клуб и колко ще му хареса да кара сърф". Харито да не почнал да съжалява?

В политиката най-много паразитират тези, които цял живот друго не са работили... Разни, които никога не са влизали в работна среда, офис, цех - взимат генерални решения кое, как да става..... Какво да очакваш от хора, които на 40год ги издържат родители и баби??? Скъсани като църковни мишки, но айде в политиката там ще ги гледат и хранят! Нали бяха в политиката вкралския двор???

Абе я да секнат парите на тези паразити от английският народ та да разбереме наистина какви ще станат...

Епа харито се оказа поредната пунта мара! Ма ко да праиш секо стадо си има и църни офси! Само като мъж мога да му дам съвет и той е да внимава мнооооооого да внимава! Оти тва дето го е зел за жена ората и за чеп за зеле не го искат! Още повече, че и родните му сестри и родния му баща казаха, че и за чеп за зеле не става! Та така!

Големи мераци,голяма работа! Тази въшка и се ще и президент да стане!

Tia steshe da stava aktrisa/ne stana/,shteshe da se zanimava s jivotnite/malko pari/,sega izleze modata za 4ernite/moje bi pve4e pari/,no ne znae,4e e mrazena i ot neja nisto ne stava.

До ся не им харесваше царския живот ама ся не изключвали в политиката да се навират... егати миндилите, май царското семейство им е набило шута и не са си тръгнали много доброволно!

Да, никаква логика...