Преди да срещне принц Хари и животът ѝ да се превърне в приказка за една херцогиня, Меган Маркъл участваше в хитовия сериал "Костюмари", поддържаше личен лайфстайл блог и бе инстаграм инфлуенсър.

Вижте снимки >>

Точно в този период, по-точно през 2014 г., тя е помолена да напише кратък материал за слънчевите очила, който ще се помести в "U Magazine". След като трудът ѝ се отпечатва на страниците на изданието, тя позира за снимка с броя в ръка, а на корицата му се оказва бъдещата ѝ етърва.

Кралските почитатели, които наскоро откриха и публикуваха кадъра обикалящ всички социални медии, отбелязват как понякога животът поема в странни посоки.

Източник: Instagram

Изглежда направо немислимо, че Хари и Меган се срещнаха само няколко години след като тази фотография е направена, и че тя и Кейт Мидълтън сега са семейство. И макар последно време да се говори, че отношенията им са обтегнати, наскоро източник разказа пред "Hello Magazine", че Кейт е била чудесна подкрепа на Меган в дните преди раждането на Арчи.

"Въпреки тези твърдения, те са семейство, но по-важното е, че между тях съществува прекрасно приятелство. Връзката им със сигурност се е развила и укрепнала и те са станали по-близки след сватбата на Меган и Хари. Те говорят и си пишат редовно, като Кейт прави всичко, за да се увери, че херцогинята на Съсекс се е почувствала добре дошла в семейството", казва още източникът.

Едно обаче е сигурно, много може да се промени само за пет години!